Een draagzak waar je géén rugpijn van krijgt? Je wint 'm hier

Oh Baby!

Een draagzak waar je géén rugpijn van krijgt? Je wint 'm hier

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 16:00

Je baby bij je dragen is handig en oh zo gezellig. Maar je bent de eerste de beste bij wie de rug en de schouders het daar totaal niet mee eens zijn. En wat te denken van die draagzaken waarbij je armen zo’n beetje in de knoop komen te zitten bij het aantrekken alleen al? 

Oh, en als we dan toch bezig zijn - die draagzakken waarbij je kindje met z’n ene beentje ter hoogte van je navel hangt, en het andere ter hoogte van je oksel. Jup, herkenbaar allemaal? Hoogste tijd voor een draagzak waarbij dit allemaal niét het geval is. 

Hips don’t lie De NIMBEL-draagzak it is. Deze zak verplaatst het gewicht van je kindje naar je heupen, en ja - dat is uniek, want hoewel het ongelofelijk logisch klinkt (wie sjort z’n kind immers niet de hele dag op de heupen door het huis?), is het de enige draagzak ter wereld die dat doet. En hips don’t lie, dus als het pijn had gedaan, dan hadden we het wel van ze te horen gekregen. 

De ergonomische NIMBEL is ontwikkeld in samenwerking met ontwerpers, fysiotherapeuten en draagconsulenten, met als resultaat dat de zak niet alleen goed is voor moeder, vader, opa of oma, maar ook voor het kind zelf. De draagzak is op drie manieren te dragen én is het enige exemplaar dat je ooit in je leven hoeft aan te schaffen, want hij doet dienst tot je koter een peuter is. 

Nimbel- MidnightBlue- &C- draagzakken

De voordelen Even de voordelen op een rij. Om te beginnen verplaatst het sterke en lichte Exoframe dat in de draagzak zit, het gewicht van het kindje dus naar de heupen in plaats van de schouders en rug. Deze techniek vermindert daardoor de last op de schouderbanden. Daarnaast ondersteunt de stevige heupband je heupen optimaal (ook bij bekkeninstabiliteit of na een keizersnede), en geeft de rugsteun comfort en stabiliteit in de onderrug. En dan nog een voordeel - ja, we zijn echt fan: het frame creëert een stevig zitje voor je baby. Daardoor heb jij lekker je twee handen vrij om je kindje vast te houden en in de zak te doen, zonder dat het een enorm gehannes wordt (want nee hé, draagzak ingedeukt). Makkelijk en veilig dus. Geen moedermaffia die daar nog aan te pas durft te komen. 

Zo win je ‘m Heb jij subiet je twee handen vrijgemaakt om kans te maken op deze ergonomische draagzak: groot gelijk heb je. Vul dit formulier in en met een beetje geluk zijn jij en je baby binnenkort echt overal samen te vinden. Van koffietent tot een vakantie in de bergen: met de NIMBEL is het lichter én langer dragen wat de klok slaat. Wij zijn fan. Oja, dat zeiden we al. 

Dit is een samenwerking met NIMBEL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Oh Baby!