Een broek die je voor, tijdens én na zwangerschap aankan - hij bestaat, en dit is 'm

Oh Baby!

Een broek die je voor, tijdens én na zwangerschap aankan - hij bestaat, en dit is 'm

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 15:00

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 15:00

Een babybuik is en blijft bijzonder, maar eerlijk: je broeken gaan er niet bepaald lekkerder van zitten. Een tijdje lukt het je nog wel om jezelf in je favoriete boyfriend-jeans te persen (arme baby), maar op een bepaald punt moet je er toch echt aan geloven.

In stijl de straat op Gelukkig leven we in het jaar 2024 en is positiekleding geen begrip meer waarvan je uit ellende in een zakje moet blazen. Sterker nog, met deze knalroze Maternity Flair Trousers van Studio Anneloes stappen jij en je babybuik voortaan volledig in stijl de straat op.

Uit de band springen Los van het feit dat deze broek een lust voor het oog is, is-ie ook nog eens zo gemaakt dat je hem na (en voor) je zwangerschap niet meteen achter in je kast hoeft te mikken. Hij is namelijk exact hetzelfde als de andere flared broeken uit de Essentials-collectie van Studio Anneloes, met als enige verschil dat hij een maternity-proof tailleband heeft. Sla je deze band om naar beneden, dan is de Maternity Flair Trousers gewoon weer een normale broek. Ging het met het herstellen van je bevalling maar net zo simpel.

Maternity Pants Studio Anneloes

Meer smaken Voor iedereen die nu van plan is om de hele voorraad in te slaan, hebben we nog twee gratis tips. De broek is er ook in het donkerblauw en zwart, voor het geval roze toch niet helemaal jouw kleur is – sorry, Margot Robbie. Daarnaast is de Maternity Flair Trousers (€ 119,95) niet de enige zwangerschapsbroek van Studio Anneloes. Aanleiding was het grote succes van de Skinny fit Maternity Trousers (€ 109,95), dus neem ook vooral die even onder de loep. Wie de broek past… Fan? Ja, wij dus ook. En dan vertelden we nog niet eens dat de roze editie voor de nieuwste Oh Baby! Special is uitgebracht. We zijn vereerd. De broek is vanaf nu online te koop via de webshop of de app van Studio Anneloes, als limited edition. Dus hop, wie de roze broek past, trekke hem aan. En vlug een beetje. Dit een samenwerking met Studio Anneloes.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.