(In)pakken maar! Met de koffers van Le Sudcase reis je luxueus én verantwoord. En wij mogen drie keer de Large koffer van Model One weggeven!

Le Sudcase begrijpt dat reizen invloed heeft op onze planeet. Daarom bieden ze een duurzaam alternatief voor standaard bagage, gemaakt van gerecyclede materialen. Hoe ze dat doen? Le Sudcase gebruikt oude flessen, visnetten en touwen om nieuwe koffers te maken. Hiermee ruimen ze een deel van het afval op dat in de wereld rondzwerft. Dus terwijl jij shinet op het vliegveld, draagt jouw koffer bij aan een beter milieu.

Wat je kan winnen? Wij mogen 3x de Model One weggeven in maat L. Die is maar liefst 76x50x28cm. Bijna de hele koffer bestaat uit gerecyclede materialen dankzij de slimme productiemethoden van Le Sudcase. Bij de Model One zijn de schalen, binnenvoering en ritsen gemaakt van garen geproduceerd van hergebruikte PET flessen. Voor de softgrip handvatten, het trolleyhandvat en behuizing en de wielen inclusief behuizing zijn oude visnetten en touwen hergebruikt. En dan ziet-ie er ook nog eens fabulous uit. Wat wil je nog meer? Met maar liefst zes varianten is de keuze reuze en jij mag zelf kiezen in welke kleur jij 'm wilt hebben.

Winactie Le Sudcase

Kans maken? Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je gegevens achter te laten vóór 12 juli, dan nemen wij contact op met de winnaars. Zelf alvast shoppen? Dat kan bij Travelbags en The Little Green Bag.