Fokking makkelijk recept: de camembert met truffel en toast uit al je kaasdromen

Lifestyle

Fokking makkelijk recept: de camembert met truffel en toast uit al je kaasdromen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 november 2022 17:00

Bron / Fotografie

beeld Oil & Vinegar

Gepubliceerd op

17 november 2022 17:00

Bron / Fotografie

beeld Oil & Vinegar

Na al die zoete recepten van de afgelopen weken, is het weer eens tijd voor iets hartigs dachten wij zo. Daarom serveren wij u: het recept dat zelfs je stoutste kaasdromen overtreft.

Bereidingstijd 20 minuten Dit heb je nodig Voor 4 tot 6 personen 1 camembert Bruschetta Truffelhoning Tros druiven Handje walnoten Let op: voor dit recept heb je ook een Cheese Baker nodig. Lees ook: Fokking makkelijk recept: caramel shortcake om van te watertanden Zo maak je het 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de camembert uit het papier en leg deze in de Cheese Baker. Doe de deksel erop en verwarm 'm ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven. 2. De bruschetta maak je door wat brood in stukken te snijden, met olie te besmeren en 8 tot 10 minuten in de oven te doen. Wrijf er daarna met een knoflookteen overheen. Of nog makkelijker: koop kant-en-klare bruschetta, bijvoorbeeld bij Oil & Vinegar. 3. Haal de kaas uit de oven, verdeel er wat van de truffelhoning over en doe eventueel nog wat extra in een schaaltje. 4. Serveer de camembert in de Cheese Baker op een mooie houten plank met de druiven en walnoten. Dit is een recept van Oil & Vinegar.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen