Hebben: deze betaalbare airco van Lidl houdt je slaapkamer lekker koel

Lifestyle

Hebben: deze betaalbare airco van Lidl houdt je slaapkamer lekker koel

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

We zijn blij dat het eindelijk echt zomer wordt (kom maar door met die zonnestralen), maar het enige nadeel is dat je slaapkamer verandert in een sauna. Niet lekker als je die acht welverdiende uurtjes slaap wil pakken.

Een airco is een perfecte oplossing, maar die dingen zijn vaak takkeduur. Als in: met-een-beetje-pech-een-paar-duizend-euro-duur. Gelukkig is daar de Lidl, een van de weinige winkels die een beetje lief is voor onze portemonnee.

Lees ook: Op dit tijdstip wordt het meest ingebroken (en nee, het is niet in de nacht)

Mobiele airco's De supermarktketen heeft een mobiele airco van Silvercrest in het assortiment voor 149 euro. De airco houdt een kamer van 30 tot 45 vierkante meter koel en heeft een instelbare temperatuur van 16 tot 31 graden. Daarnaast komt-ie met een handige 24-uur-timer-functie, zodat hij 's nachts vanzelf weer uitgaat. Lig je als de temperatuur eenmaal gezakt is buiten ook niet te klappertanden in bed.

Mocht je op zoek zijn naar een ander soort mobiele airco: Lidl heeft ook mobiele airco's die tegelijkertijd de lucht ontvochtigen of ruimtes tot 70 vierkante meter voorzien van een lekker briesje. Wil je je hoofd koel houden deze zomer, dan weet je waar je moet zijn.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle