Til je buitenbioscoop naar een nieuw level met dit opblaasbare (!) projectiescherm van de Action

Lifestyle

Til je buitenbioscoop naar een nieuw level met dit opblaasbare (!) projectiescherm van de Action

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 juli 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Valentina Vos

Gepubliceerd op

3 juli 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Valentina Vos

Je serie of film op een gigantische televisie of zelfs in de bioscoop kijken werkt natuurlijk het beste, maar het meest romantisch? Dat is absoluut een beamer, oftewel thuisbioscoop. En laat onze favoriete koopjeswinkel Action nu iets verkopen waarmee je je (outdoor) thuisbioscoop nóg knusser maakt.

De Action komt namelijk met een opblaasbaar outdoor projectiescherm, en ook niet de kleinste. Het zwarte scherm is 161 x 311 x 244 centimeter breed, dus je moet wel een tuin of grote woonkamer hebben waar je het ding kwijt kan. Verder is de grootte vooral fijn als je gaat kijken, maar net zo fijn als je date night of solo-filmavond weer voorbij is. Dan laat je 'm gewoon leeglopen en pleur je 'm in een kast.

Oh, en de reden dat je dit ding nú in wil slaan, voordat hij de winkels uitvliegt? Dat het projectiescherm net zo handig is tijdens al die EK viewing party's. Maakt ook niet zoveel uit als iemand diens biertje er tegenaan laat vallen, het is toch maar opblaasmateriaal.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze betaalbare palletbank van Action is perfect voor je tuin of balkon Twee kleine kanttekeningen We moeten wel toegeven: súper goedkoop is-ie niet. Je mag alsnog 99 ekkies aftikken voor dit ding, en dat is als je al een beamer in huis hebt. Action verkoopt er trouwens ook een projector bij onder het mom van 'EK-deal', maar of je zulke apparaten bij een winkel als de Action wil kopen laten we even bij jou. Oh, en: hij is alleen online verkrijgbaar. Geef ons dus niet de schuld als je in je lokale Action staat en de medewerkers moeten je teleurstellen. We hebben het nog gezegd.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen