Deze strandlakens van Zeeman zijn hipper dan de gemiddelde fashion week-trend

Lifestyle

Deze strandlakens van Zeeman zijn hipper dan de gemiddelde fashion week-trend

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 juni 2024 om 12:00

Gepubliceerd op

29 juni 2024 om 12:00

Dat er voorlopig geen strandweer op de planning staat, negeren we even. Met de temperaturen van afgelopen week kunnen we namelijk maar aan één ding denken: eindeloze stranddagen met cocktails, een goed boek én het perfecte strandlaken. Wat betreft die laatste: we hebben een joekel van een tip voor je, en wel van de Zeeman.

Zeeman en fashion week. Wellicht zijn het twee termen die je niet vaak in dezelfde zin voorbij hoort komen en wellícht overdrijven we ook wat, maar beloofd: deze strandlakens zijn écht heel leuk. Kijk zelf maar. Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze zomerset van Zeeman is een hit voor de hele familie

Heeft iets bekends Komt de stijl je bekend voor? Dat kan goed kloppen, want wij zien ook een duidelijke gelijkenis met de populaire Assouline-reisboeken. Voor die boeken betaal je alleen al gauw honderd ekkies, deze strandhanddoeken heb je al voor 8,99 euro in huis. De handdoeken zijn er, net zoals de boeken, in verschillende kleuren en met verschillende bestemmingen erop. Drie in totaal: Miama, Palma en Costa. Of nou ja, die laatste is eigenlijk gewoon het Spaanse woord voor zeekust, maar dat maakt 'm alleen maar toepasselijk op meer bestemmingen. Of je nou aan de Costa Brava, Costa del Sol of in Costa Rica op het strand ligt. Lees ook: Vergeet de Malediven: deze vijf plekken in Europa hebben het mooiste water Run, don't walk We overdrijven trouwens niet als we zeggen dat de lakens letterlijk de winkels uitvliegen. De online winkel tenminste, want daar zijn ze al helemaal uitverkocht. Wel zijn ze nog in verschillende fysieke winkels beschikbaar, liet Zeeman ons weten via Instagram. Om zeker te weten of de winkel bij jou in de buurt ze nog op voorraad heeft, verwijzen ze je door naar de nummers om hun website. Hey, en blijken ze toch al op? Dan heb je in ieder geval je 10.000 stappen voor de dag weer gehaald. Lig je straks alsnog met een lekkerder gevoel op het strand.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen