Fokking makkelijk recept: een beter idee voor je overgebleven voorraad dan deze paasei-brownie is er niet

Lifestyle

Fokking makkelijk recept: een beter idee voor je overgebleven voorraad dan deze paasei-brownie is er niet

Chickslovefood
Door

Chickslovefood

Gepubliceerd op

4 april 2024 om 17:00

Gepubliceerd op

4 april 2024 om 17:00

Helaas, het lange paasweekend is weer achter de rug. En we kunnen je alvast vertellen dat we, terwijl we nog zo hard ons best hebben gedaan, het ons niet gelukt is die ingeslagen jaarvoorraad aan paaseitjes weg te bunkeren. Tja, gelukkig is daar dit recept.

Bereidingstijd 50 minuten Dit heb je nodig Voor 4 personen 250 gr paaseitjes naar keuze 200 gr pure chocolade 4 eieren 250 gr lichte basterdsuiker 160 gr zelfrijzend bakmeel Lees ook: Fokking makkelijk recept: dit zijn de allerbéste chocolate chip cookies volgens Chickslovefood Zo maak je het 1. Verwarm de oven voor op 160 graden. 2. Smelt de pure chocolade en de helft van de paaseitjes in een pannetje. 3. Klop de eieren luchtig en voeg de basterdsuiker toe. 4. Doe het zelfrijzend bakmeel in een kom en voeg het eimengsel en het chocolademengsel hieraan toe. 5. Hou een stuk of acht paaseitjes achter voor de topping en roer de rest door het beslag. 6. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en giet hier het beslag in. 7. Bak de brownie 30 - 35 minuten in de voorverwarmde oven (afhankelijk van hoe snel ze gaan). 8. Druk, direct als de brownie uit de oven komt, de achtergehouden paaseitjes in de brownie. De eitjes smelten nu nog een beetje, en da's precies wat je wil. Enne, dan is het opnieuw bunkeren.

delen
Chickslovefood

Elise (37, links op de foto) en Nina (37) zijn de chicks achter foodblogplatform Chickslovefood. Ze zetten hun populaire site al vijftien jaar vol met makkelijke, snelle recepten, waar je vaak maar vijf of zes ingrediënten voor nodig hebt. Ook maken ze kookboeken met hetzelfde concept. Elise woont met man en drie kids in Scheveningen, Nina met man en drie kids in Amsterdam

Meer van deze auteur

Meer lezen