Zucht: heerlijk smelten deze zomer met je grote liefde, en nee het is geen persoon

Lifestyle

Zucht: heerlijk smelten deze zomer met je grote liefde, en nee het is geen persoon

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 18:00

Liefde komt in allerlei vormen, maar een ding is zeker: ons hart smelt altijd van goede chocolade. Want laten we eerlijk zijn: er is maar weinig dat een heerlijk blokje zachte choco niet kan verhelpen. Liefdesverdriet, iets te vieren of gewoon even zomaar bij een kop dampende thee voor een verdiende sessie me-time.

Nieuwe lievelings Het is soms wel even uitvogelen wat nou je favoriet is: puur, melk, wit, met noten of andere vullingen. De keuze is reuze, maar als we heel eerlijk zijn, maakt het voor ons niet zo heel veel uit: we worden er simpelweg ontzettend blij van. Waar we al helemaal blij van worden, is dat de collectie van Milka is uitgebreid met nieuwe smaken met die kenmerkende zachte chocolade én deze is nu ook nóg romiger door de crème vulling. Snel van genieten, want – vooral in de zomer – smelt zo’n stukje chocolade zo weg. Of je geliefde wederhelft grist het weg. Dat kan ook. Allebei niet de bedoeling.

Delen Nou goed, als je toch besluit om te delen doe je dat met de lekkere nieuwe smaken van Milka. Bijvoorbeeld de Milka hazelnoot crème gevuld met rijke ganache hazelnoot crème of de Milka alpenmelk crème. Ach, welke je ook kiest: smelten doen ze allebei als de beste en dat heeft niks te maken met de zomerse temperaturen. Hoe dit komt? Omdat alleen de ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt om de romige en intense Milka chocolade te ontwikkelen. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen om de unieke tederheid van alpenmelkchocolade te kunnen garanderen.

Milka - chocolade - Hazelnoot creme
Milka - chocolade - alpenmelk creme

Genieten Kun je niet kiezen tussen de nieuwe twee smaken? Je mag ze natuurlijk ook allebei voor jezelf houden. Die keuze laten we aan jou. En goed nieuws, want welke je ook kiest: je doet ook gelijk wat goeds. Want Milka wordt gemaakt met cacaobonen uit het Cocoa Life Programma. Dit programma ondersteunt de werk- en leefomstandigheden van cacaoboeren wereldwijd. Dat betekent extra genieten. Meer weten? Kijk dan op milka.nl/over-milka/toewijding.

Dit is een samenwerking met Milka.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle