Wist je dat je vaatwasser vaak hartstikke vies is? Zó maak je 'm schoon

Lifestyle

Wist je dat je vaatwasser vaak hartstikke vies is? Zó maak je 'm schoon

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

12 april 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

12 april 2024 om 18:00

Mannen die al zingend het huis schoonmaken, om vervolgens met het grootste plezier van de wereld ook nog een wasje te draaien. Ja, ze bestaan echt. Check bovenstaande video met Sander Lantinga maar eens. En dan het slechte nieuws: hij is al bezet.

Wist je dat je vaatwasser vaak hartstikke vies is? Zó maak je 'm schoon - &C x HG

Wist je dat je vaatwasser vaak hartstikke vies is? Zó maak je 'm schoon - &C x HG

Huishouden van Jan Steen Samen met zijn vrouw en vier kinderen woont de radio-dj op één van de mooiste plekjes van Amsterdam. Een huishouden van Jan Steen, noemt-ie het zelf, maar als we samen met HG schoonmaakexpert John een kijkje in zijn (fantastisch gedecoreerde) optrekje nemen, is daar geen spoor van te bekennen.

Sterker nog, er zijn überhaupt geen sporen te vinden. Nee, nee - geef chef schoonmaak Sander een dweil, een doek en een dansplaat, en de man is dolgelukkig. Zelfs remsporen in de wc (ja, sorry) krijgen geen enkele kans om langer dan een minuut te blijven plakken, want als Sander bezoek heeft gehad, is het eerste wat hij doet: de wc schrobben. Toegegeven, daar heeft-ie dan weer niét heel veel plezier in.

Zo maak je je wc wél goed schoon Maar: lang leve John, de expert in specialistische schoonmaak- en onderhoudsproducten. In de driedelige serie 'De Schoonmaaktic van...' in samenwerking met HG, laat John bij drie bekende Nederlanders thuis zien hoe je in een handomdraai elk schoonmaak- of onderhoudsklusje klaart. Dus ook de wc van Sander. Wees gewaarschuwd: na het zien van Johns demonstraties en tips wandel ook jij vandaag nog zingend naar je toilet.

Verder leggen we in onze mini-serie niet alleen Sander Lantinga, maar ook Diego Gonzales-Clark en influencer Julia Feenstra feit of fabel-schoonmaakvragen voor, veegt John de vloer aan met verkeerde poetsgewoontes en blijkt ineens dat je vaatwasser niet schoon, maar eigenlijk heel vaak vies is.

HG doet wat het belooft Kortom: HG Expert John laat in drie video’s zien dat je met de juiste HG-producten en een paar handige tips elke schoonmaak- en onderhoudsklus in een handomdraai opgelost krijgt. Appeltje-eitje. Ook weten wat al die fijne tips van John zijn? Bekijk dan snel de video. Want zoals je weet: HG doet wat het belooft.

#shinyhousecheck Wil je het shiny house in jouw buurt bezoeken of de #shinyhousecheck bij jou thuis doen? Check dan hg.eu/shinyhouse.

Dit is een samenwerking met HG.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle

Meer van &C the brandstudio