Vrouwelijk en met een edge: Stephanie's Dolce Vita story draait volledig om Italiaanse mode

Lifestyle

Vrouwelijk en met een edge: Stephanie's Dolce Vita story draait volledig om Italiaanse mode

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 juli 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

1 juli 2024 om 18:00

Stephanie Abu-Sbeih is content creator en modeliefhebber. Italiaanse mode, om precies te zijn. Ze neemt ons mee haar kast in en vertelt ons, vergezeld van een glas zijdezachte Disaronno Velvet Batida, haar La Dolce Vita Story.

Stephanie's Dolce Vita story draait volledig om Italiaanse mode - &C x Disaronno

Stephanie's Dolce Vita story draait volledig om Italiaanse mode - &C x Disaronno

Je kunt rustig zeggen dat Stephanies leven om fashion draait. Haar Instagram-account ademt mode en haar kast hangt vol met mooie designeritems. Vooral voor Italiaanse modemerken heeft ze een zwak. Italiaanse kleding is vaak tijdloos en vrouwelijk, precies waar ze zich goed in voelt.

Er mag trouwens best een edge aan haar outfit zitten. Kijk maar naar de goudkleurige maxi-jurk die ze uit haar jaloersmakende kledingkast tovert. Of het strapless pak. Voeg daar een fluweelzachte en verfrissende cocktail als Disaronno Velvet Batida en een stapel fashion magazines aan toe, en haar La Dolce Vita-moment is compleet.

Ultieme zomerse cocktail Stephanie drinkt haar Disaronno Velvet het liefst met kokoswater, ijs en kokossnippers, oftewel de Disaronno Velvet Batida-cocktail. Disaronno Velvet is hét drankje van de zomer. Deze zachte crèmelikeur heeft de onmiskenbare smaak van Disaronno en een verfrissende, fluweelachtige textuur. Zacht, zoet en op-en-top zomers.

Zelf de Disaronno Velvet Batida-cocktail maken? Dit heb je nodig:

1 deel Disaronno Velvet 1 deel kokoswater Handje crushed ijs Longdrinkglas Rietje Kokossnippers

Schenk de Disaronno Velvet, het kokoswater en het ijs in een shaker, schud even en giet de inhoud in het glas. Rietje erbij, maak af met wat kokossnippers en voilà: het ultieme Italiaanse zomergevoel in een glas.

Dit is een samenwerking met Disaronno.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle