Van koekblik tot kleurboek: de leukste kerstkoopjes shop je hier

Lifestyle

Van koekblik tot kleurboek: de leukste kerstkoopjes shop je hier

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 18:00

Kerstmis. Helemaal leuk en aardig natuurlijk, die mooi gedekte tafel, foute truien en grappige kleine cadeautjes, maar de totale stress en plan-paniek die er vaak mee gepaard gaat, is dan weer minder leuk. En aardig.

Haal die handen maar uit je haar en wrijf je oksels droog: want dit jaar hoef je geen 24 verschillende winkels langs om de hele mikmak in huis te halen. Er is een plek waar je álles vindt voor een geslaagde kerst. Oh helleluja.  Alles op één plek Oké, het diner moet je nog wel zelf bereiden, maar als het gaat om kerst-outfits, fun-cadeautjes en alles voor een feestelijk gedekte kersttafel, hoef je maar één ding te onthouden. Wibra. Daar vind je de leukste kerstkoopjes voor de scherpste prijs - dat is pas echt slim shoppen. 

Van slab tot scrunchie Inspiratie nodig? Geen probleem. We gunnen iedereen tenslotte meer dan (weer) een strijkijzer of saaie sokken. Wat dacht je van een eland-scrunchie, of deze oorbellen van stainless steel? Steel je gegarandeerd de show mee, zélfs als je een fout kerstshirt aan hebt. 

&C x Wibra

Want eerlijk, die shirts zijn toch een feest? Ze zijn er in dames-, heren- en kindervariant. Wij zeggen: twinning is winning.  Schone slab Of kijk dit leuke slabbetje. Houdt je kleine kerst(b)engeltje niet alleen schattig, maar vooral ook schoon. En met deze grappige zingende handzeep geldt dat ook voor je handen.

&C x Wibra

En zijn er fans van Voldemort en zwerkbal in huis? Dan is deze Harry Potter-puzzel een schot in de roos. Voor de kleurkleuters onder ons is dit kerstkleurboek een feestje. 

&C x Wibra

Aan tafel! Kinderen blij, jij blij - terug naar de tafel. Wibra heeft de perfecte producten voor een heerlijke Kerstmis thuis. Van kerst-aromadruppels tot een Christmas-koekblik, en van een tafelkleed met gouden sterren tot kaarsen met een twist: sfeervoller wordt het niet.

Je ziet het, je snapt: bij Wibra zit je goed, ook als het fout is. Die kersttrui dan hè. Benieuwd naar alle kerstproducten? Je bewondert ze hier. 

Dit is een samenwerking met Wibra.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Style