Spring time! Met deze items maak jij je terras of balkon lenteproof

Lifestyle

Spring time! Met deze items maak jij je terras of balkon lenteproof

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

15 april 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

15 april 2024 om 18:00

Ja hoor, de eerste warme dag hebben we in the pocket en de lente is ein-de-lijk begonnen. Hoog tijd om je tuin of balkon voorjaarsklaar te maken. Hoe? Met deze (shop)tips wordt dat een makkie.

1. Hop die tuin in Zeg je lente, zeggen wij: pakken wat je pakken kunt: die eerste zonnestralen dan, hé. Dus hop, meteen naar buiten als jij op Buienradar een stralend zonnetje ziet en maak je tuin of balkon voorjaarsklaar. Niets dat namelijk meer ontspant dan lekker met je handen wroeten in die aarde. Een bloembolletje hier, een plantje daar. En als je toch bezig bent, kweek je ook meteen wat verse kruiden in een pot. Staat niet alleen gezellig, maar is bovendien reuzehandig voor alle hobbykoks onder ons. En nee, voor al deze gadgets hoef je echt niet direct het lokale tuincentrum leeg te roven. Wist je dat je bij Wibra ook tal van tuintoppers scoort. En dat ook nog voor een prikkie. Houden we van!

2. Maak je eigen buitenparadijs Zitten de plantjes in de aarde? Dan kan het leuke werk beginnen: tover je balkon of tuin om in je eigen buitenparadijs. Maak je loungebank schoon, leg er een paar nieuwe kussentjes op en pak er een plaid bij voor als het toch een tikkie frisser wordt. Extra sfeer op je terras toevoegen? Kies dan voor accessoires in zonnige, warme kleuren om je tuin zo’n chille mediterraanse look te geven. Terracotta, okergeel, olijfgroen of roze-paars doen het altijd goed.

3. Chillen met die billen Fin, je terras ziet er weer picobello uit. Dan rest je nog één ding: vul die grote bidon met een ijskoud drankje, zak chips erbij en het grote relaxen kan eindelijk beginnen. Pak de nieuwste &C erbij, zet je zonnebril op en vooruit om te vieren dat het lente is, trek je ook meteen een zomerse outfit aan. En ja, ook die scoor je lekker budgetproof bij Wibra. Zin om van die eerste lentedag echt een feestje te maken? Trommel dan je vrienden op en organiseer een lente-bbq. Bubbels koud, koelkast goed gevuld, barbecue aan en leg eventueel wat spelletjes klaar. Het loungen kan beginnen!

Dit is een samenwerking met Wibra.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle