Smerig spiegeltje aan de wand? Dit zijn beste schoonmaaktips van heel 't land

Lifestyle

Smerig spiegeltje aan de wand? Dit zijn beste schoonmaaktips van heel 't land

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

19 april 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

19 april 2024 om 18:00

Wie thuis een driejarige heeft rondlopen, weet dat het schoonhouden van je huis nogal een uitdaging is. De rondvliegende kruimels halen zelfs de snelste stofzuiger nog in, en een speelgoed-ontploffing ligt steevast op de loer.

Smerig spiegeltje aan de wand? Dit zijn beste schoonmaaktips van heel 't land - &C x HG

Smerig spiegeltje aan de wand? Dit zijn beste schoonmaaktips van heel 't land - &C x HG

Acteur en model Diego González-Clark weet er alles van. Sinds hij vader is van Sem (3), krijgt zijn ijdele kant geen enkele ruimte meer. Het lukt hem nog net om elke dag leuke kleren aan te trekken, maar de rest heeft hij - zoals hij het zelf zegt - lekker losgelaten.

De vloer aanvegen met… Zo staan er standaard vieze handjes op de spiegel, zit de kookplaat regelmatig vol vetvlekken en veegt hij zijn gietvloer gemiddeld honderd keer per maand aan met een bezem. Tegen beter weten in dus, maar da’s tenminste een taakje waar hij blij van wordt. Wij zeggen: lang leve HG's eigen John. Dé expert in specialistische schoonmaak- en onderhoudsproducten, die zelfs het meest uitdagende schoonmaak- of onderhoudsklusje leuker maakt.

Lekker binnengluren In de driedelige serie 'De Schoonmaaktic van...' in samenwerking met HG, nemen we samen met John een kijkje binnen bij drie bekende Nederlanders thuis om ze het (vieze of schone?) hemd van het lijf te vragen. Daarnaast laat John zien hoe je in een handomdraai elk schoonmaak- of onderhoudsklusje klaart. Naast een kijkje achter de schermen bij Diego, komen we ook over de vloer bij influencer Julia Feenstra en radio-dj Sander Lantinga.

John! Kom er maar in Terug naar Diego, die zich toch wel het meest stoort aan de vieze vingertjes op zijn spiegel. Dat maakt het acht keer per dag in de spiegel kijken toch wat minder bevredigend. Gelukkig komen John en zijn powerproducten to the rescue. En als hij toch bezig is, laat hij ook meteen even zien hoe je die vieze kookplaat het best aanpakt.

HG doet wat het belooft Kortom: HG Expert John laat in deze driedelige mini-serie zien dat je met de juiste HG-producten en een paar handige tips elke schoonmaak- en onderhoudsklus in een handomdraai opgelost krijgt. Appeltje-eitje. Ook weten wat al die fijne tips van John zijn? Bekijk dan snel video één, twee én drie. Want zoals je weet: HG doet wat het belooft.

#shinyhousecheck Wil je het shiny house in jouw buurt bezoeken of de #shinyhousecheck bij jou thuis doen? Check dan hg.eu/shinyhouse.

Dit is een samenwerking met HG.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio

Meer lezen van Lifestyle