Koffie met (Marije) Knevel: 'Vlekken in mijn nek? Daar ben ik te oud voor'

Lifestyle

Koffie met (Marije) Knevel: 'Vlekken in mijn nek? Daar ben ik te oud voor'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 18:00

Even zitten met je koffie is echt een moment voor jezelf. Correctie: kán een moment voor jezelf zijn. Want niet zelden komt er een kind, huisgenoot of huisdier tussen: reuzegezellig, maar funest voor de rust.

Dat kan anders. Hoe we dat weten? Zelf gezien.

Huiselijke hectiek Voor de nieuwe online serie Zo. Nu eerst even koffie vragen we BN’ers Bobbie Bodt, Marije Knevel en Kae Sutherland hoe zij te midden van hun huiselijke hectiek zorgen voor voldoende me-time. Ook werpen we met een snelle vragenronde een blik in het koffiedik. 

In deze aflevering kloppen we aan bij Marije Knevel. In haar net verbouwde huis laat ze zien waar ze zich elke dag even terugtrekt met een koffietje. Dat doet ze overigens niet om te ontstressen: 'Je zult mij niet snel zien met vlekken in mijn nek. Daar ben ik te oud voor.'

Weten waarom Marije wel graag in dit heerlijke koffiehoekje zit en ze haar dagen daar zelfs omheen plant? Bekijk dan de hele video. Dan weet je ook of ze ooit nóg een keer een huis wil verbouwen, waar ze van droomt (iets met geuren en kleuren) en van welke karaktereigenschap ze 'direct' afscheid wil nemen. 

Koffie met (Marije) Knevel: 'Vlekken in mijn nek? Daar ben ik te oud voor' - &C x Dolce Gusto

Koffie met (Marije) Knevel: 'Vlekken in mijn nek? Daar ben ik te oud voor' - &C x Dolce Gusto

Koffie met korting Zelf ook trek in een bakkie gekregen? Begrijpelijk. Je zet ‘m nu extra voordelig. Van 1 juli t/m 31 juli 2024 ontvang je 50% cashback bij aankoop van een Nescafé Dolce Gusto koffiemachine*. Als dat geen (koffie)dikke korting is, weten wij het ook niet meer. Winnen Je kop voor nop drinken kan ook, want we mogen van NESCAFÉ Dolce Gusto een koffiepakket ter waarde van € 121,95 weggeven. In het pakket zit een Genio S basic koffiemachine (kleur naar keuze - wit of antraciet) met 6 dozen koffie (lungo, cappuccino, café au lait, caramel macchiato, espresso intenso, latte macchiato) + een NESCAFÉ Dolce Gusto canvastas. Kans maken? Vul dan snel onderstaand formulier in. Dit is een samenwerking met NESCAFÉ Dolce Gusto. * Actie geldig van 1 t/m 31 juli. Bekijk de actievoorwaarden op www.dolce-gusto.nl/promotie

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle