Echte liefde! Larissa Verbon: 'Ik behandel mijn kat Barry net als een zoon'

Lifestyle

Echte liefde! Larissa Verbon: 'Ik behandel mijn kat Barry net als een zoon'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 september 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

14 september 2023 om 18:00

Larissa Verbon: 'Ik behandel mijn kat Barry net als een zoon' - &C x Purina

Larissa Verbon: 'Ik behandel mijn kat Barry net als een zoon' - &C x Purina

Liefde is… met elkaar knuffelen, het beste in elkaar naar boven halen en goed voor elkaar zorgen. Samen met Purina® PRO PLAN® maakt &C daarom de online videoserie Love of my Life waarin influencers vertellen over de liefde van hun leven. En verrassing... dat is hun kat of hond! En je beste maatje wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk verzorgen. Van tandenpoetsen en haren kammen tot samen buitenspelen en zorgen voor een goede weerstand. In deze aflevering vertelt Larissa Verbon hoe zij haar allerbeste vriendin kat Barry verzorgt.

Als je eigen weerstand even laag is of je niet zo lekker in je vel zit, let je vast extra op je voeding. Een verse jus bij je ontbijt, zalm met salade als lunch en een extra supplement erbij zodat je zeker weet dat je al je vitamines en mineralen binnenkrijgt. Waarom zou je dat dan niet voor je trouwe viervoeter doen? Want ook je kat of hond kan veel baat hebben bij een voedingsssupplement dat zijn gezondheid ondersteunt. Door goed voor je huisdier te zorgen, genieten jullie samen namelijk zo lang mogelijk van happily ever after. En dat wil je, niet?

Beste start van de dag Dat weet ook influencer Larissa Verbon. Zij woont samen met haar fluffy kat Barry in Utrecht. In deze aflevering van de videoserie Love of my Life vertelt Larissa waarom ze het zo belangrijk vindt om goed voor hem te zorgen. Ze beginnen de dag dan ook het liefst met een gezond ontbijtje. Terwijl Larissa voor haarzelf een aardbeien-banaansmoothie in de blender klaarmaakt, geeft ze haar kat een zakje natvoer met een schep Natural Defences van Purina, voor zijn weerstand. Of het lekker smaakt, hoeven we hem niet te vragen: in een paar seconden in z’n bakje alweer leeg. Zo, dat zit er weer in. Lekker samen chillen Barry betekent veel voor Larissa. Het is een hecht duo dat stiekem steeds meer op elkaar lijkt. ‘Hij heeft een witte vacht en door hem ben ik steeds meer lichte kleuren gaan dragen, haha. Hij heeft me bovendien kalmer gemaakt.' Larissa en haar kat zijn elke dag minstens één keer per dag op het balkon te vinden. ‘Barry laat het altijd weten wanneer hij me-time wil. Dan komt hij op mijn schoot liggen voor vijf minuutjes – niet meer – en dan is het weer goed. Hij heeft echt even dat momentje nodig van rust en lekker chillen.’

Eerste kind Barry is ondanks dat hij al acht jaar is (zeg maar 48 jaar in mensenlevens) nog heerlijk speels. 'Hij is dol op z’n kattenhengel. Daar rent hij als een gek achteraan met salto’s en gekke sprongen. Ook zijn kattentunnel is favoriet.' Voor de liefde van haar leven zorgt Larissa graag. 'We eten op tijd, er is vers water, lekker spelen en bewegen en naar buiten voor de frisse lucht. Het is net alsof Barry mijn zoon is, mijn eerste kind. Zo behandel en verzorg ik hem ook. Hij is echt onderdeel van de familie.' Nog meer weten over Larissa en Barry en benieuwd wie nu eigenlijk de grootste kattenkop is? Check dan nu de video.

Alles voor je viervoeter Heb je ook zo’n harige viervoeter als liefde van je leven? Dan wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor je kat of hond. Lekker knuffelen, gezond leven en zorgen voor hem of haar, doe je dan ook graag. Wist je dat de Purina® PRO PLAN® Supplementen de algehele gezondheid van jouw hond of kat helpt ondersteunen? Larissa geeft haar kat dan ook dagelijks een schepje Natural Defences. Deze postbiotics helpen zijn immuunsysteem te boosten en dragen bij aan een betere weerstand, ook bij seizoenswisselingen. Overigens heeft Purina® PRO PLAN® ook andere supplementen die de vitaliteit, algehele gezondheid én een mooie vacht van je fluffy kat of hond helpen ondersteunen. Die zijn vanaf nu onder andere verkrijgbaar bij jouw dierenkliniek, PetsPlace en Bol.com. Als dat geen liefde is!

00000000000000 C1C1 00580042 (1)

Dit is een samenwerking met Purina® PRO PLAN®.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio