Dit is de La Dolce Vita Story van de half-Italiaanse Giaro

Lifestyle

Dit is de La Dolce Vita Story van de half-Italiaanse Giaro

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

21 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

21 juni 2024 om 18:00

Vraag je een Italiaan naar zijn ultieme La Dolce Vita-moment, dan spelen eten en een smaakvol drankje daarin natuurlijk een hoofdrol. De half-Siciliaanse Giaro vertelt zijn La Dolce Vita Story, vergezeld van een glas verfrissende Disaronno Velvet.

Dit is de La Dolce Vita Story van de half-Italiaanse Giaro - &C x Disaronno

Dit is de La Dolce Vita Story van de half-Italiaanse Giaro - &C x Disaronno

Giaro Giarratana, Italiaanser wordt een naam bijna niet. Giaro’s vader komt van Sicilië, zijn moeder is Nederlands. Zie daar: een halve Siciliaan die in Amsterdam woont, en in z’n dagelijkse leven een flinke portie Italië weet te verweven.

Want Italië, daar ligt een deel van z’n hart. Het is het land waar familieleden wonen, hij een huis op de kop tikte en hij geregeld komt voor zijn werk als model. Het leven speelt zich er af op straat en op het strand, heerlijk in de zon.

Maar ook in Nederland vergeet hij z’n roots niet. Je ziet ‘m zelden zonder goeie koffie, vrienden of een Italiaanse likeur – en dan natuurlijk ’s werelds favoriet. Of alle drie tegelijk. Het zijn voor Giaro echte La Dolce Vita-momenten waarmee hij Italië naar Amsterdam haalt. En vooruit, doe er dan ook maar cannoli of cartocci bij.

Jouw unieke zomerdrankje Je eigen La Dolce Vita-moment creëren? Disaronno Velvet is hét drankje van de zomer. Deze zachte crèmelikeur heeft de onmiskenbare smaak van Disaronno en een verfrissende, fluweelachtige textuur. Zacht, zoet en op-en-top zomers.

Giaro drinkt ’m het liefst On The Rocks. Zelf maken? Dit heb je nodig:

Disaronno Velvet Handje ijsblokjes Tumblerglas

Giet de Disaronno Velvet over een berg ijsblokjes en voilà: het ultieme Italiaanse zomergevoel in een mooi glas.

Dit is een samenwerking met Disaronno.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van