De juiste sfeer in huis? Kwestie van één druk op de knop

Lifestyle

De juiste sfeer in huis? Kwestie van één druk op de knop

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

7 februari 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

7 februari 2024 om 18:00

Ben je gek op sfeerverlichting maar krijg je acute keuzestress van alle soorten, kleuren en maten lampen die er zijn? Snappen we. Wat zou één lamp met kleur, sfeer én licht voor elk moment dan een verademing zijn hè? Nou, goed nieuws, want die lamp is er gewoon.

Jouw routine, jouw licht Van feller licht in de keuken bij het ontbijt, tot romantisch gedimd in de woonkamer: de slimme verlichting van Philips Hue kun je helemaal aan jouw wensen en routines aanpassen. En dat allemaal zonder snoeren en ingewikkelde installatie: dimmen doe je namelijk draadloos. Kind kan de was doen – of het licht uit, net wat je wil. Je draait eenvoudig een lampje in en installeert de lampen binnen een paar minuten in de Hue-app op je telefoon en je kan meteen aan de slag.

Lekker wakker worden Van sta- tot hanglamp en van buitenlicht tot inbouwspot: het assortiment is groot, maar de mogelijkheden zijn nóg groter. Met één tik op de slimme schakelaar of in de app tover je de ruimte met licht om in de sfeer die past bij dat moment – en dat begint al vanaf ’s ochtends vroeg. Met de vooraf ingestelde scènes kan je heerlijk wakker worden met een nagebootste zonsopgang, wie wil dat nu niet?

Als je vervolgens lekker thuiswerkt, stel je koel wit licht in. En plof je na een dag hard werken op de bank, dan ga je voor warm zacht licht voor een ontspannende avond. Zijn jullie toch meer in de party mood? Dan pas je de verlichting eenvoudig aan. Met een keuze uit maar liefst 16 miljoen kleuren komt dat feestje zeker weten van de grond.

Philips Hue

Heel systeem Heb je de smaak nou helemaal te pakken, pak dan door met het Hue Bridge-systeem: een verlichtingssysteem voor het hele huis waar je tot wel vijftig lampen op kunt aansluiten, sensoren kunt toevoegen en je lampen op afstand kunt bedienen. Perfect als je de indruk wil wekken dat je thuis bent (maar lekker in Spanje zit), geen zorgen meer of je de lampen thuis hebt laten branden én ideaal als je niet van in het donker thuiskomen houdt. De door jou geselecteerde verlichting springt namelijk automatisch aan wanneer je bijna thuis bent. Dat is nog eens een warm welkom.

Dit is een samenwerking met Philips Hue.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle