Dat zit lekker! Deze designfauteuils ontwerp je mooi zelf

Lifestyle

Dat zit lekker! Deze designfauteuils ontwerp je mooi zelf

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

6 december 2023 om 18:00

Op zoek naar de perfecte neerplofstoel? Je weet wel, zo eentje waar iedereen thuis om vecht, want hemels aan de bilpartij, helemaal #BookTok- of uitbuikproof en meestal bezet. Of je nou houdt van modern design of op zoek bent naar iets knussers: hier begint jouw ultieme Plof Story.

Ben jij ook altijd op zoek naar iets nieuws voor in huis? Nieuwe gordijnen, nieuw behang, nieuwe stoel of bank? Dikke kans dat je denkt dat je het hele aanbod aan (web)winkels al uitgespeeld hebt. Maar ben je al eens bij Montèl geweest? Zij van die mooie banken, ja. Daar hebben ze betaalbare designfauteuils waarvan je zelf de kleur, de stof en bijvoorbeeld de pootjes uitkiest. Ook leuk: het is een Nederlands merk. Dutch Design dus, maar lekker zacht voor de portemonnee. Drie van onze favorieten op een rij.

De statement-stoel

montel-maia

Dit is de Maia, een statement voor in je interieur. Met lekker sleeke sledepoten, niet te massief en net als eigenlijk alle Montèl-stoelen verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en stoffen (er zijn echt 1001 mogelijkheden). Door de lekker lage rug ideaal voor in bijna elk hoekje van je huis.

De minimalist

Montel Moments 847 1

En wat dacht je van de minimalistische en strakke Charles, heerlijk zacht geprijsd, volop customizable en als je wilt zelfs met een voetenbankje erbij te bestellen. Zo’n draaipoot is trouwens ook altijd handig, want als je zo lekker zit, wil je niet hoeven opstaan als iemand je roept.

De allemansvriend

montelstoelmontel-eagle

Zit heerlijk, oogt kunstzinnig en check die opvallende (adelaars)poten! De Eagle is echt een showstopper in je interieur, zo’n fauteuil waar je van alle kanten complimenten op krijgt. De mosterdkleur is momenteel helemaal on trend en staat eigenlijk mooi bij welke andere kleuren dan ook. Echt zo’n stoel waar thuis om gevochten wordt.

Op naar de showroom Nieuwsgierig geworden naar Montèl? Ze hebben 35 winkels verspreid over heel Nederland, waar je eindeloos kunt voelen aan beschikbare stoffen, jouw perfecte kleur kiest en een goed gesprek aankunt over modern, chunky, sleek, pootjes en alle andere extraatjes waar jij op zit te wachten. Een Montèl voor iedereen noemen ze dat. Ook leuk: als je als een blok bent gevallen voor een fauteuil, kun je bij Montèl ook een bank in dezelfde stof of leersoort bestellen. Dat zit lekker!

Dit is een samenwerking met Montel.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio