Cadeautje van eigen deeg: deze items ontwerp je helemaal zelf

Lifestyle

Cadeautje van eigen deeg: deze items ontwerp je helemaal zelf

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

30 november 2023 om 11:00

Gepubliceerd op

30 november 2023 om 11:00

Die 'goeie ouwe' Kerstklaas. Elk jaar trekt-ie weer alles uit de kast om iedereen tevreden te stellen met de leukste, verrassende en liefst ook voordelige cadeaus. Kun jij als 't hulpje van deze jolige vent wel wat inspiratie gebruiken? Deze items ontwerp je helemaal zelf; denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde (foto)cadeaus met de mooiste momenten van dit jaar erop.

Het mooiste cadeau ben jij  Wie van je vrienden, familieleden of collega’s wil er nu niet een foto van jouw guitige gezicht als kerstcadeau? Jouw selfie op een mok. Je face op een originele kerstkaart. Of wat dacht je van een hele kalender met alle foto’s van jou en je gezin of je vriendinnengroep? Kruidvat heeft een groot assortiment leuke fotocadeaus: eenvoudig zelf te maken én gratis op te halen in de winkel. Kind kan de was doen.

Chocolate voor je beste vriendin Smelt een boel chocolade van je favoriete merk au bain-marie in een kom. Kies van tevoren een vorm die bij jouw beste vriendin past. Wat dacht je van een groot hart? Giet de choco in de mal en strooi er vervolgens al het lekkers waar je bestie van houdt bovenop. Denk aan mini-pretzels, discodip, gedroogd fruit of nootjes. Even laten afkoelen en ta-daa: snel, smakelijk én sweet. Pak het hart daarna nog even in met doorzichtig folie en plak er een kaartje op met je allerliefste woorden. Zo tegen het koude einde van het jaar komt dit altijd op het juiste moment.

Kerstboompje voor je favo collega Je favo collega kun je trouwens ook verrassen met een klein kerstboompje vol kerstballen met foto’s van jullie samen. Grappig voor in de kantoortuin. Of je kiest voor elke bal een andere foto van de kerstborrel van vorig jaar. Vind iedereen op kantoor lachen. Enne, die ballen vind je ook gewoon bij Kruidvat. Voor een Kruidvat prijsje natuurlijk.

Bouw een adventskalender voor je partner Natuurlijk verras jij je partner elke dag dat je er bent, maar hoe leuk is een eigen geknutselde 'adventskalender' vol persoonlijke cadeautjes? Je koopt een kant-en-klare doos gemakkelijk online en die vul je dan met dingen waar 't hartje sneller van gaat kloppen. Wil je écht iets origineels? Vouw of koop een aantal kleine doosjes in verschillende formaten, vul ze, pak ze in als kleine cadeautjes en lijm ze gestapeld aan elkaar: je gaat die oogjes zien glimmen. Waarschijnlijk zijn alle vakjes of doosjes op de eerste dag al open, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je te laat bent met dit cadeau. Maak een kerstsok voor je beste vriendin Het is een klassiek plaatje in Amerikaanse films: een open haard met een gezellig vuurtje en aan de schouw een aantal mooie kerstsokken op een rijtje. Klaar voor de Kerstman om daar zijn dingen in te deponeren. Hoe leuk is dát als cadeau voor je bestie? Je vindt die gigantische kerstsokken bij diverse winkels, maar een echt hulpje borduurt natuurlijk de naam van de ontvanger erop. Nog even vullen met hebbedingetjes en je bent weer klaar voor dit jaar.

De producten uit het Kruidvat Fotocadeaus-assortiment zijn al verkrijgbaar vanaf € 3,99. Daarnaast geldt er een korting van 25% op het gehele online assortiment fotocadeaus van Kruidvat Merk. Van 27 november t/m 24 december 2023. Bestel voor zondag 17 december om jouw gepersonaliseerde product(en) vóór de kerst in huis te hebben. Dit is een samenwerking met Kruidvat.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van