All you want for Xmas is... kans maken op een kerstboom én versiering twv € 400!

Lifestyle

All you want for Xmas is... kans maken op een kerstboom én versiering twv € 400!

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

8 december 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

8 december 2023 om 18:00

Sinterklaas is het land uit, hét moment om je huis in kerstsferen te brengen. Daarvoor ben je bij Karwei aan het goeie adres. Samen met Karwei geven we een kerstboom én versiering ter waarde van vierhonderd euro weg.

Je huis gezellig maken is natuurlijk altijd een goed idee, maar in december nog een beetje extra. De dagen worden korter, je zit veel binnen en krijgt misschien een hoop vrienden en familie op bezoek deze maand. Dan wil je niet tegen een dorre plant of een lege tafel aankijken, maar tegen een waanzinnige boom met te gekke versiering en mooie kerstdecoratie.

Feeststemming Maar ja, waar begin je? Nou, bij Karwei. Daar vind je een uitgebreide feestdagencollectie, speciaal ontwikkeld om je huis in een feestelijke stemming te brengen. Van kerstboom (echt of kunst) tot ornamenten, van een kerstkrans tot kerstdorp en van adventskalenders tot tafeldecoratie: je scoort er alles.

De drie kerststijlen van Karwei Karwei heeft dit jaar gekozen voor drie kerststijlen, die je duidelijk terugziet in de collectie. Hotel Chique is een klassieke, superwarme stijl met veel donkere kleuren en goud.

&C- Karwei- Hotel Chique

De Natuurlijke Stijl draait om groentinten (hang die mistletoe maar op), pasteltinten en houten items. Vrolijk en naturel.

&C - Karwei - Natuurlijk

En de Eclectische Stijl is een bonte mix aan smaken. Hou je vooral niet in qua kleur en ga voor originele ornamenten in de boom. Een echte familieboom, want hoe leuk is het om ieder gezinslid een ‘bal’ uit te laten kiezen?

&C - Karwei - Eclectisch

Win! Om je alvast een voorproefje te geven doken wij de ballenbak (of nou ja, ornamentenbak) van Karwei in. We versierden een boom helemaal in Eclectische Stijl. En wat nou het leuke is: je kunt alles in deze boom winnen. We mogen voor vierhonderd euro aan versiering weggeven. Bovendien krijg je een digitale cadeaubon van vijftig euro voor een boom naar keuze. Ga je voor een echte Nordmann of een fraaie nepperd?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het formulier invullen. Deelnemen kan tot maandag 18 december 2023. Laat die feestdagen maar komen. Jouw kerst begint bij Karwei!

Dit is een samenwerking met Karwei.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle