Wil jij voortaan ook je homemade iced lattes door een glazen rietje mét strik drinken? Dan is deze winactie voor jou! Wij mogen namelijk 5 keer deze geweldige set van de Lepelclub weggeven.

Wat zit er in die set? De set bestaat uit 4 pearl forks, 4 bow straws  en de polly candle lantern. En meer aesthetically pleasing dat dit wordt het niet, kunnen we je vertellen. Super leuk om cadeau te geven aan je bestie - of om lekker zelf te houden natuurlijk. 

Welcome to the (lepel)club! De Lepelclub is het homewaremerk van oprichtster Jill en is ontstaan vanuit een zoektocht naar de perfecte lepel. Die zoektocht is inmiddels uitgegroeid tot een bijzondere serviescollectie, die onder andere bestaat uit cocktailglazen en vorkjes met parels, glazen lepels en rietjes met strikken. ‘Let’s stir up things’, is het motto van de Lepelclub. Wij zijn fan!

Hoe je ‘m wint? Het enige dat je hoeft te doen, is zorgen dat je je gegevens hieronder achterlaat voor 10 april. En alvast de ingrediënten voor ijskoffie in huis halen. Lekker makkelijk. Houden we van.