Kijkje in de keuken

Food & Home

Kijkje in de keuken

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

8 november 2022 om 16:00

Gepubliceerd op

8 november 2022 om 16:00

Weet je écht niet meer wanneer je tussen het werken, sporten en socializen door nog boodschappen moet doen? Niks aan de hand.

Gelukkig is daar Marley Spoon. En ja, we love Marley Spoon. Waarom? Heb je even?

  1. Nooit meer met een knorrende maag de supermarkt in Omdat je dagen vol en druk zijn, is boodschappen doen aan het eind van zo’n dag het láátste waar je zin in hebt. Bovendien belanden er dan allemaal ongezonde (want: hongerrrr) producten in je mandje. 

  2. Nooit meer de ‘wat zullen we nu weer eens eten’-vraag Kom je niet verder dan vijf gerechten die je standaard op tafel zet? Die ook nog eens te weinig groenten bevatten? Irritant, hè? Hoe fijn als iemand anders dat denkwerk voor je doet, en ook nog eens leuke en originele ingrediënten toevoegt, zoals donkere chocolade en Comté (da’s kaas).

  3. Nooit meer eten weggooien Zo zonde altijd: je gebruikt drie blaadjes van je basilicumplant en de rest belandt in de prullenbak. Dat gebeurt je niet meer. In de maaltijdboxen zijn alle ingrediënten precies afgewogen, dus er wordt nooit meer iets weggegooid.

  4. Voordelig Eerlijk: lukt het jou om een maaltijd op tafel te zetten zonder in de supermarkt steevast voor een fortuin aan producten – chocolade die je niet nodig had – te kopen? Precies.

  5. De vega(n) keuze is reuze Stipten we eerder al aan: genoeg groente eten is lastig – maar nu wel verleden tijd. Want Marley Spoon heeft de grootste keuze aan vega(n) gerechten. Waarheid als een, ja, koe.

Zo werkt het Je ziet: er is weinig reden om die fijne boxen níét uit te proberen. Je kunt elke week drie gerechten kiezen die je wil ontvangen. En geloof ons, alleen al van het kiezen loopt het water je in de mond. Bang dat je de maaltijden niet in elkaar geflanst krijgt, hoef je trouwens niet te zijn, want alle stappen worden hartstikke goed uitgelegd. Uitnodigen dus, die leuke date. Of je schoonmoeder, dat mag natuurlijk ook.

Pulled Mushroom Meat Tacos

Dit is een samenwerking met Marley Spoon.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.