Waarom dat ene biefstukje Patrick Martens nog steeds dwarszit

Food & Home

Waarom dat ene biefstukje Patrick Martens nog steeds dwarszit

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

3 september 2021 om 09:00

Gepubliceerd op

3 september 2021 om 09:00

Waarom dat ene biefstukje Patrick Martens nog steeds dwars zit - &C x Persil

Waarom dat ene biefstukje Patrick Martens nog steeds dwars zit - &C x Persil

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Acteur Patrick Martens lijkt een altijd-vrolijk-zondagskind, maar ook in zijn leven gaat weleens iets mis, hoor. Hij hangt voor ons zijn vuile was buiten.

Je hoeft de in Brabant opgegroeide Patrick Martens maar een Bossche bol voor te schotelen en de verhalen over vroeger komen vanzelf. Als plattelandsjongen was hij vooral buiten te vinden, tussen de maisvelden, weilanden, koeien en schapen. En ja, van hutten bouwen en slootjespringen word je vies. Zat hij níét onder de vlekken, dan vertrouwde zijn moeder het niet. Zul je altijd zien Inmiddels is dat wel veranderd (het zou wat zijn). Maar helemaal vlekkeloos? Dat is z'n leven niet. Vooral als hij z'n nette overhemd aanheeft en op het punt staat de deur uit te gaan, wil hij nog weleens een vlek maken. Geen probleem, die wast Patrick er makkelijk uit met de Persil 4-in-1 Discs. Dat zijn wasmiddelcapsules die vier krachten bundelen: vlekverwijdering, langdurige frisheid, heldere kleuren behouden en vezelbescherming. Schoon overhemd aan en snel naar die première. Juicy verhaal Over vuile was gesproken: als we Patrick vragen naar wat juicy verhalen, komt-ie uit bij… een biefstuk. Heerlijk, tenzij je die naar binnen schrokt omdat je haast hebt, daardoor niet meer kunt slikken en zelfs permanente schade oploopt. Jep, Patrick maakte het mee, en merkte er zelfs deze week de gevolgen nog van. Hardnekkig We eindigen ons bezoek met een stel hete(was)vragen, waarbij we leren dat hij groot Dolly Parton-fan is en dat er één hardnekkige vlek is die hij maar niet weggepoetst krijgt. En dan is het alweer tijd om het vlekkeloze gesprek af te ronden. Wil je meer zien? We spraken ook met Bettina HolwerdaEdsilia Rombley en Bibi Breijman. Heb jij zelf ook een gênant vlekverhaal en durf je dat te delen? Vul het winformulier hieronder in en maak kans op een jaar lang gratis Persil, oftewel: een vlekkeloos leven. Dit is een samenwerking met Persil

Bekijk de actievoorwaarden van Persil

Deze actie is helaas al verlopen

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio