Van deze jeugdzonde heeft Yuki Kempees nog altijd spijt

Food & Home

Van deze jeugdzonde heeft Yuki Kempees nog altijd spijt

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

23 juni 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

23 juni 2022 om 18:00

Van deze Jeugdzonde heeft Yuki nog altijd spijt - &C x Persil

Van deze Jeugdzonde heeft Yuki nog altijd spijt - &C x Persil

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

In de serie De vuile was van… gaan we langs bij bekende Nederlanders, die ongefilterd hun vuile was buitenhangen. In deze derde aflevering gaan we langs bij muzikant Yuki Kempees.

Yuki Kempees is als onderdeel van dj-trio Kris Kross Amsterdam best gewend om in de spotlights te staan. Toch zijn sommige optredens zelfs voor hem nog zenuwslopend. Zoals zijn deelname aan De slimste mens: met rode vlekken en een hoofd als een boei zat hij in de stoel. 'Ik kreeg op een gegeven moment de vraag wat ik wist van MTV. Ik kom uit de muziekindustrie, dus ik weet daar echt veel van. Maar precies op dat moment wist ik he-le-maal niks meer. Toen had ik wel even vlekken in m'n nek.' Puberstreek Nóg iets waar hij met terugwerkende kracht een rood hoofd van krijgt: de zonde die hij als puber beging. Op z'n dertiende stal hij geld uit de portemonnee van z'n moeder. En niet een beetje, veel. Heel veel. 'Ik heb daar tot op de dag van vandaag spijt van,' zegt Yuki. 'Sorry, mam. I love you. Ik was materialistisch en een sukkel.' Blinde vlek Naast rooie vlekken heeft Yuki ook nog weleens last van de blinde variant. 'Ik kan wel redelijk opvliegerig zijn, ja. Dat heb ik van mijn vader. Er zit toch een bepaald temperament in ons. Vroeger had ik daar meer last van, hoor. Ik kan tegenwoordig nog wel boos worden als mijn dochtertje alles bij elkaar blèrt. Dan kijk ik naar Lizzy (van der Ligt, red.) en zeg ik: ik denk dat jij nu even moet gaan.' Groen en geel Andersom heeft ook Lizzy heus haar slechtere eigenschappen. Zoals haar ochtendhumeur: 'Daar zou ik wel zonder kunnen, ja. Alles voor de klok van negen... gewoon weg.' Buiten dat is Lizzy Yuki's droomvrouw. En tja, dan kun je weleens jaloers worden. ‘Mijn vriendin is de mooiste vrouw ter wereld, alle mannen zien dat. Toen we net aan het daten waren, waren we een keer op een feestje. Zij was met iemand aan het flirten en ik was zo intens jaloers dat ik ruzie met haar maakte.' Fouten maken mag Inmiddels zijn ze al acht jaar samen en dolgelukkig met dochter Jagger. Die overigens, net als Yuki zelf, vlekken en fouten mag maken in het leven. Als ze maar van papa’s portemonnee afblijft. Win! Heb jij zelf ook een gênant vlekverhaal en durf je dat te delen? Vul het winformulier hieronder in en maak kans op een jaar lang gratis Persil en een &C-goodiebag, oftewel: een vlekkeloos leven. Perfect schone was De Persil 4-in-1 Discs zijn wasmiddelcapsules die vier krachten bundelen: vlekverwijdering, langdurige frisheid, kleurbehoud en vezelbescherming. Zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen (al vanaf twintig graden), zonder je wasgoed te beschadigen. Een perfect schone was, op de gemakkelijkste manier. De verpakking is bovendien honderd procent recyclebaar en gemaakt van vijftig procent gerecycled plastic. Persil is te koop in de supermarkt of online. We gingen ook langs bij Olcay Gulsen en Nicolette Kluijver. Dit is een samenwerking met Persil.

Bekijk de actievoorwaarden van Persil

Deze actie is helaas al verlopen

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio