Lipstickvlekken en J.Lo: Edsilia Rombley hangt haar vuile was buiten

Food & Home

Lipstickvlekken en J.Lo: Edsilia Rombley hangt haar vuile was buiten

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

25 augustus 2021 om 09:00

Gepubliceerd op

25 augustus 2021 om 09:00

Lipstickvlekken en J.Lo: Edsilia Rombley hangt haar vuile was buiten - &C x Persil

Lipstickvlekken en J.Lo: Edsilia Rombley hangt haar vuile was buiten - &C x Persil

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Op vlekken in haar kleding kun je zangeres en presentatrice Edsilia Rombley nauwelijks betrappen. En toch gaan we op zoek naar haar vuile was.

Bel je op een doodgewone doordeweekse middag aan bij Edsilia Rombley, doet ze open in een outfit waar je u tegen zegt. Oké, dat bleek een foutje, maar ook in haar witte blouse ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Ziet haar leven er net zo vlekkeloos uit? Lucky her Ja en nee. Edsilia heeft twee dochters die nooit knoeien (wát?), dat ook als baby al niet deden (wát?), ze heeft man Tjeerd Oosterhuis nog nooit kunnen betrappen op een lipstickvlek in z'n kraag en heeft een partij kleding in haar kast waar iedere vrouw van droomt. Eigenwijs Niet verkeerd. Maar wees gerust, ook bij Edsilia loopt niet alles vlekkeloos. Zo heeft ze een hond die niet altijd luistert, is ze eigenwijs, luid én streng (Edsilia dus, niet de hond) en heeft ze een man die soms zomaar doet alsof ze niet bestaat. O ja, en dan heeft ze ook nog eens een tuin waarin iedereen kan horen wat ze zegt. Krachtpatser Terwijl Edsilia haar vuile was met ons deelt en geen vraag onbeantwoord laat, gaat de ene na de andere lading kleding de trommel in. Zelfs met kinderen die niet knoeien, gaat dat gewoon door. En daar hoort het juiste wasmiddel bij. Is het niet tegen vlekken, dan wel om je wasgoed heerlijk schoon en fris te wassen. De Persil 4-in-1 Discs zorgen voor het verwijderen van vlekken, een stralend schone was, langdurige frisheid en zijn zacht voor de vezels. Een perfect schone was, op de gemakkelijkste manier.  Tatum Channing? Terwijl Edsilia nog even vertelt met wie ze best een wasje zou willen draaien (we hopen niet dat je 'm zo aanspreekt, Edsilia) is het tijd om de trommel te sluiten en het vlekkeloze gesprek af te sluiten. Wil je meer zien? We spraken ook met Bettina HolwerdaPatrick Martens en Bibi Breijman. Heb jij zelf ook een gênant vlekverhaal en durf je dat te delen? Vul het winformulier hieronder in en maak kans op een jaar lang gratis Persil, oftewel: een vlekkeloos leven. Dit is een samenwerking met Persil

Bekijk de actievoorwaarden van Persil

Deze actie is helaas al verlopen

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio