Haar gênantste vlek? Daar hoeft Olcay niet lang over na te denken

Food & Home

Haar gênantste vlek? Daar hoeft Olcay niet lang over na te denken

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

28 april 2022 om 08:00

Gepubliceerd op

28 april 2022 om 08:00

Haar gênantste vlek? Daar hoeft Olcay niet lang over na te denken - &C x Persil

Haar gênantste vlek? Daar hoeft Olcay niet lang over na te denken - &C x Persil

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

In de serie De vuile was van… gaan we langs bij bekende Nederlanders, die ongefilterd hun vuile was buiten hangen. In deze eerste aflevering gaan we langs bij modeontwerper en ondernemer Olcay Gulsen.

Olcay mag dan wel in Amsterdam wonen, vanbinnen is ze nog altijd een echte Brabander. En dus kloppen we bij haar aan met een lading Bossche bollen, die ze aanneemt in een vlekkeloze, witte outfit. Behoorlijk gedurfd, voor een knoeipot van de bovenste plank. Vlekken in haar nek Terwijl Olcay de keuken induikt, vragen wij haar de witte blouse van het lijf. We weten inmiddels dat ze snel vlekken maakt op haar kleding, krijgt ze die ook snel in haar nek? Jazeker, aldus Olcay. Vooral van mensen die overal iets van vinden. Eh, een beetje zoals zijzelf dus, geeft ze toe. Vuile was Het kan niemand ontgaan zijn dat Olcay behoorlijk openhartig is. Betekent dat ook dat ze haar vuile was snel buiten hangt? Ja, antwoordt ze razendsnel. 'Ik heb geen filter, ik vertel alles aan iedereen. Mijn vrienden noemen dat weleens onbetrouwbaar, ik noem het loslippig.' Oeps Lekker mee doorgaan Olcay, het maakt je tot wie je bent. Anders hadden wij misschien niet geweten dat je de Belastingdienst nog vijftig piek verschuldigd bent, dat Temptation Talk de grootste smet op je carrière is en dat je weleens in je broek hebt geplast tijdens de opnames van Wie is de mol? Geen vlekkeloos leven Maar niet alles is om te gieren in Olcays leven. Haar jeugd was bijvoorbeeld allesbehalve vlekkeloos. Ze groeide op met een vader die schizofreen, gok-, drank- en drugsverslaafd was. Behoorlijk dramatisch, maar, zegt Olcay: 'We krijgen allemaal vroeg of laat onze shit.' Win! Heb jij zelf ook een gênant vlekverhaal en durf je dat te delen? Vul het winformulier hieronder in en maak kans op een jaar lang gratis Persil en een &C-goodiebag, oftewel: een vlekkeloos leven. Perfect schone was De Persil 4-in-1 Discs zijn wasmiddelcapsules die vier krachten bundelen: vlekverwijdering, langdurige frisheid, kleurbehoud en vezelbescherming. Zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen (al vanaf twintig graden), zonder je wasgoed te beschadigen. Een perfect schone was, op de gemakkelijkste manier. De verpakking is bovendien honderd procent recyclebaar en gemaakt van vijftig procent gerecycled plastic.  Dit is een samenwerking met Persil.

Bekijk de actievoorwaarden van Persil

Deze actie is helaas al verlopen

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio