Dit is de grootste smet op de carrière van Nicolette Kluijver

Food & Home

Dit is de grootste smet op de carrière van Nicolette Kluijver

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

26 mei 2022 om 09:00

Gepubliceerd op

26 mei 2022 om 09:00

Dit is de grootste smet op de carrière van Nicolette Kluijver - &C x Persil

Dit is de grootste smet op de carrière van Nicolette Kluijver - &C x Persil

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

In de serie De vuile was van… gaan we langs bij bekende Nederlanders, die ongefilterd hun vuile was buitenhangen. In deze tweede aflevering gaan we langs bij presentatrice Nicolette Kluijver.

Als presentatrice en voormalig model is Nicolette Kluijver het wel gewend dat mensen nieuwsgierig zijn naar haar leven. Ze willen het liefst de gênantste anekdotes en smeuiigste details weten. Ook wij zijn benieuwd naar haar vuile was en komen eens polsen: hoe vlekkeloos is Nicolettes leven eigenlijk? Vlekken in de nek Om te beginnen: waarvan krijgt Nicolette nou echt vlekken in haar nek? Van chagrijnige mensen, antwoordt ze. Nicolette houdt van vrolijke mensen – én vrolijke kinderen. Daarvan lopen er gelukkig drie rond in huis: Isabella en tweeling Jesse en Ana-Sofia, van wie vooral de laatste een echte vlekkenmaker is. Lekker vies Over kinderen gesproken: hoe was Nicolette haar eigen jeugd? Nicolette groeide, net als haar eigen kinderen, op tussen de dieren. Ze zat dus altijd onder de modder en heeft dat lekker doorgegeven aan haar eigen kroost. Helemáál niet erg: als je buitenspeelt, mag je vies worden, is het credo is huize Kluijver. Grote smet Terug naar de figuurlijke vlekken: welke zonde zou ze weleens schoonwassen? Tja, heb je even? Nicolette heeft jarenlang voor BNN gewerkt, dan doe je weleens gekke dingen. Aan de noodrem trekken in de trein, bijvoorbeeld. En dan ook nog in het nationale nieuws verschijnen terwijl je er niet uitziet, zucht. Dat is toch wel de grootste smet op haar carrière. Oeps Niet strafbaar, wel suf: die ene date waarop ze in de hondenpoep had gestaan, om vervolgens over zijn gloednieuwe tapijt te lopen… Alles zat onder, en opbiechten dat het haar schuld was? Dat durfde Nicolette niet. Gelukkig kan ze er achteraf hard om lachen – iets wat haar trouwens geregeld overkomt, inclusief broekplassen. Ehhh… Tot slot: heeft ze ooit een gênante black-out gehad? Nou en of. 'Ik deed auditie voor de film Costa! Toen moest ik mezelf voorstellen en had ik zo'n enorme black-out dat ik zei: 'Ik heet Nicolette Kluijver.' Waarna ik dacht: nee, zo heet ik toch niet? Zo heet niemand, wat een achterlijke naam is dat. En toen was ik het helemaal kwijt. Ben het ook niet geworden.' Win! Heb jij zelf ook een gênant vlekverhaal en durf je dat te delen? Vul het winformulier hieronder in en maak kans op een jaar lang gratis Persil en een &C-goodiebag, oftewel: een vlekkeloos leven. Perfect schone was De Persil 4-in-1 Discs zijn wasmiddelcapsules die vier krachten bundelen: vlekverwijdering, langdurige frisheid, kleurbehoud en vezelbescherming. Zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen (al vanaf twintig graden), zonder je wasgoed te beschadigen. Een perfect schone was, op de gemakkelijkste manier. De verpakking is bovendien honderd procent recyclebaar en gemaakt van vijftig procent gerecycled plastic.   We gingen ook langs bij Olcay Gulsen. Die aflevering kijk je hier terug. Dit is een samenwerking met Persil.

Bekijk de actievoorwaarden van Persil

Deze actie is helaas al verlopen

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio