Win: Viparrangement Chantals Pyjama Party

Entertainment

Win: Viparrangement Chantals Pyjama Party

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 juni 2022 15:00

Gepubliceerd op

28 juni 2022 15:00

Wie jarig is, trakteert. En dus maak je in dit jubileumnummer kans op waanzinnige prijzen. Altijd al op een formule 1-baan willen racen of toe aan een verzorgde spareis naar de zon? Regelen we. Meld je aan via de link onderaan en wie weet ben jij de gelukkige.

Pyjama aan, heupen los, drank in je handen. Chantals Pyjama Party is hét feestje van dit najaar en jij kunt erbij zijn met een heus viparrangement voor twee personen. Dat houdt in dat jullie een privé-ingang krijgen, een debitcard met vijftien euro tegoed, een retegoed plekje vooraan waar jullie alles goed kunnen zien én een hotelovernachting in het Jaz in the City-designhotel.

Viparrangement Chantals Pyjama Party twv 353 euro. 2x kaartjes voor Chantals Pyjama PartyPrivé ingang. 2x debitcard met vijftien euro tegoed. 2x Hotelovernachting het Jaz in the City-design Hotel. 

 Deze actie is helaas afgelopen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Maak het feestje compleet

Met deze producten