Khloe Kardashian: 'Mijn leven is momenteel net een horrorfilm'

Entertainment

Khloe Kardashian: 'Mijn leven is momenteel net een horrorfilm'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 november 2022 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

18 november 2022 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Het leven van Khloé Kardashian is momenteel 'net een horrorfilm'. Dat vertelt de 38-jarige realityster in The Kardashians, de realityserie die om haar familie draait. Met haar uitspraak refereert Kardashian aan haar overspelige ex Tristan Thompson.

'Ik hou niet van spannende dingen in mijn leven nu,' vertelt Kardashian. 'Ik kijk ook geen horrorfilms. Mijn eigen leven is al een horrorfilm.'

Khloé en Tristan gingen in december vorig jaar uit elkaar, nadat zij erachter kwam dat hij een kind bij een andere vrouw had verwekt. Afgelopen zomer meldde de realityster dat in november een tweede kind van haar en Tristan was verwekt, bij een draagmoeder. Hun zoontje werd in augustus geboren. De naam van het jongetje is nog altijd niet bekendgemaakt. Lees ook: Slecht nieuws voor Chris Hemsworth: kans op Alzheimer is groter dan gemiddeld Kardashian en Thompson kregen in 2018 samen dochter True. Kort voor de geboorte bleek dat Thompson ook toen ontrouw was geweest.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen