The word is out: Expeditie Robinson maakt eerste 3 kandidaten bekend

Entertainment

The word is out: Expeditie Robinson maakt eerste 3 kandidaten bekend

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 augustus 2022 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

11 augustus 2022 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Rose Bertram, Harry Piekema en Kirsten Westrik doen mee aan Expeditie Robinson. Die eerste twee namen maakte RTL vanochtend via Instagram bekend, en de laatste naam werd bekendgemaakt in de ochtendshow van radio-dj Kai Merckx.

De andere kandidaten worden donderdagavond in RTL Boulevard bekendgemaakt. Kijkers kunnen de Belgische Rose Bertram kennen als model, influencer en de ex-vriendin van voetballer Gregory van der Wiel. Harry Piekema kreeg vooral bekendheid door zijn hoofdrol in de Albert Heijn-reclames. Kirsten Westrik, de zus van Merel Westrik, is Qmusic-nieuwslezeres en presentatrice en is sinds kort met Kaj Merckx te horen in zijn ochtendshow. Kijkers kunnen haar ook kennen van het RTL 5-programma 112 Vandaag. 'Eindelijk, wat lekker. Er valt een last van mijn schouders,' reageert Westrik vanaf haar vakantieadres. Lees ook: Potje speculeren: deze 12 mensen doen vermoedelijk mee aan Expeditie Robinson Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson start op maandag 29 augustus om 20.30 uur op RTL 4. Het wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Die laatste heeft het stokje overgenomen van Kaj Gorgels.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen