Not putting a ring on it: Khloé Kardashian wees huwelijksaanzoek Tristan af

Entertainment

Not putting a ring on it: Khloé Kardashian wees huwelijksaanzoek Tristan af

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 september 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

29 september 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Khloé Kardashian heeft een aanzoek van haar inmiddels ex-partner Tristan Thompson geweigerd in de tijd dat de realityster nog samen was met de basketballer. Dat vertelt de 38-jarige Kardashian in de nieuwste aflevering van The Kardashians, de realityserie die om haar familie draait.

De reden waarom Kardashian nee zei toen Thompson op een knie ging, was het feit dat ze zich 'niet op haar gemak voelde met waar zij en Tristan op dat moment waren in hun relatie'. In gesprek met haar oudere zus Kim zegt Khlóe dat ze ooit 'met trots' wil delen dat ze verloofd is. 'Daarom zei ik tegen hem: ik vind het op dit moment niet fijn om ja te zeggen, omdat ik het niet trots tegen mijn familie zou kunnen vertellen.' Lees ook: Lewis Capaldi brengt diepvriespizza uit: 'Pizza's kunnen mijn roeping zijn' Khloé zegt te snappen dat dit destijds 'kwetsend' kon zijn voor Tristan. 'Maar ik wilde hem geen valse hoop geven. En dat zei ik tegen hem.' Khloé en Tristan gingen in december vorig jaar uit elkaar, nadat zij erachter kwam dat hij een kind bij een andere vrouw had verwekt. Afgelopen zomer meldde de realityster dat in november een tweede kind van haar en Tristan was verwekt, bij een draagmoeder. Hun zoontje werd in augustus geboren. In april 2018 kregen de twee al dochter True.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer entertainment