Nederlandse fotografe wijst Ariana Grande af: 'Kan niet alles doen'

Entertainment

Nederlandse fotografe wijst Ariana Grande af: 'Kan niet alles doen'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 juli 2022 om 09:00

Bron / Fotografie

ANP, BrunoPress

Gepubliceerd op

27 juli 2022 om 09:00

Bron / Fotografie

ANP, BrunoPress

De Nederlandse fotografe Carlijn Jacobs schoot de albumhoes van de nieuwe plaat van Beyoncé, maar de Brabantse is niet per se op zoek naar meer sterren om mee te werken. In het AD van woensdag vertelt Jacobs dat ze al meerdere grote Hollywoodnamen heeft afgewezen.

'Er zijn meer sterren geweest die me hebben gevraagd, maar tegen wie ik nee heb gezegd, aldus de fotografe, die aangeeft dat het ging om projecten met onder meer Ariana Grande, Mariah Carey en Jane Fonda. 'Die projecten pasten niet bij mij. De ene keer voel ik te weinig vrijheid, de andere keer is het bijvoorbeeld de stylist met wie iemand werkt die niet bij mijn stijl past.' Lees ook: Posh Spice is terug: Victoria Beckham zingt Spice Girls tijdens karaoke Op het aanbod van Beyoncés team om de hoes van album Renaissance, dat vrijdag uitkomt, te fotograferen ging Jacobs dus wel in. Het is haar alleen nog steeds niet duidelijk hoe de superster bij haar uitkwam. 'Ik kreeg opeens een aanvraag vanuit haar team. Ik heb geen flauw idee. Misschien zagen ze iets van mij dat hen aansprak?' Jacobs werkte eerder met internationale modellen als Bella Hadid, Kendall Jenner en Kim Kardashian. Die laatste fotografeerde ze voor de Amerikaanse Vogue. Ze krijgt nog steeds weleens een berichtje van Kardashian, die haar ook een bedankje stuurde toen de Vogue met de foto's uitkwam. 'Haar zussen wilden me ook inhuren,' aldus Jacobs in de krant. 'Maar ik kan niet alles doen.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen