Maker Peaky Blinders werkt met Elisabeth Moss aan nieuwe serie

Entertainment

Maker Peaky Blinders werkt met Elisabeth Moss aan nieuwe serie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Peaky Blinders-maker Steven Knight heeft een nieuw project op stapel staan met niemand minder dan The Handmaid's Tale-actrice Elisabeth Moss. De Amerikaanse nieuwssite TheWrap.com bericht dat het gaat om een korte serie van netwerk FX voor streamingplatform Hulu genaamd The Veil.

Zowel Knight als Moss zal optreden als uitvoerend producent. Daarnaast zal Knight het schrijven voor zijn rekening nemen en is Moss zelf te zien in de serie, die door netwerk FX wordt omschreven als een 'aangrijpende thriller'. Lees ook: Wil je zien: de teaser van The Handmaid's Tale seizoen 5 Knight, die ook bekend is van de serie Taboo met Tom Hardy, is zeer enthousiast over dit 'werkelijk internationale en zeer hedendaagse' verhaal. The Veil gaat over de verrassende, maar moeilijke relatie tussen twee vrouwen die onderweg zijn van Istanbul naar Parijs en Londen. 'Een van hen heeft een geheim, de ander een missie om dit te onthullen voordat het duizenden mensenlevens kost,' aldus FX. Moss is in september ook weer te zien als June Osborne in het vijfde seizoen van Hulu's The Handmaid's Tale en was recentelijk te bewonderen in Wes Anderson's The French Dispatch en in horrorfilm The Invisible Man.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen