Zijn Chantal Janzen en Lotte Verbeek luxepoezen?

Entertainment

Zijn Chantal Janzen en Lotte Verbeek luxepoezen?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 mei 2024 om 06:00

Gepubliceerd op

7 mei 2024 om 06:00

In &C’s editie #6 ‘Luxepoezen’ spreken we Lotte Verbeek over haar leven in Los Angeles en Amsterdam, haar carrière in Amerika en liefdesleven. Ook vertelt Chantal Janzen over haar kijk op geld en een luxe levensstijl en spreken we vijf influencers met spullen in overvloed, want: ‘more is more’, toch?

Chantal Janzen vraagt zich af of we vroeger ook zo met status bezig waren, of dat dat iets is van nu. ‘Waarom lijkt het steeds belangrijker om te laten zien hoeveel geld je hebt, om te laten zien welke dure merken je kan betalen?’ Dat ze geen aankopen meer doet waar ze later spijt van krijgt, staat vast. ‘Ik heb jaren geleden een destijds voor mij gruwelijk dure ring gekocht omdat ik me rot voelde. Iets waar ik na een kwartier al spijt van had.’ Wat ze beter wel had kunnen kopen? ‘Een softijs werkte wellicht beter en was een stuk vriendelijker voor mijn portomonnee.’

Wij zijn blij dat Lotte Verbeek in de corona periode besloot terug te keren naar Hollandse bodem. ‘De supermarkten waren leeg en naast wc-papier sloeg iedereen ook guns in, doodeng.’ Ook vertelt ze over het harde leven in Los Angeles: ‘De feestjes zijn geweldig, maar het wemelt in LA ook van de gebroken dromen en teleurstellingen.’ En ze is weer gelukkig in de liefde: ‘Over mijn vriendins schouder heen zat ik met hem te flirten. Uiteindelijk kwam hij naar onze tafel, stelde zich voor en drukte tegelijkertijd een briefje met zijn telefoonnummer in mijn hand.’

Tot slot spreken we influencers die opgaan als Rupsje Nooitgenoeg, zoals Mo Bicep, die drie auto’s voor de deur heeft staan. Ook vertelt Dina-Perla hoe moeilijk het is om uit een gesloten gemeenschap te ontsnappen, maar dit toch deed. Dit en nog véél meer lees je in &C’s nieuwste editie.

Shop nu &C's juninummer 'Luxepoezen'

7 ,45

&C the magazine editie 6 is vanaf 8 mei verkrijgbaar in de winkels en via shop.andc.tv, abonnees ontvangen de editie op 7 mei.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Shop de nieuwste edities van &C the magazine

Hoe meer edities je koopt, hoe meer korting je krijgt