Eenmaal andermaal: stripper veilt onderbroek van prins Harry

Entertainment

Eenmaal andermaal: stripper veilt onderbroek van prins Harry

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 augustus 2022 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

8 augustus 2022 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Voormalig stripper Carrie Royale veilt een onderbroek die prins Harry zou hebben gedragen tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012. De dame biedt het kledingstuk volgens entertainmentsite TMZ vanaf donderdag aan tegen een startbod van 10.000 dollar.

In 2012 lekten beelden uit van Harry die tijdens een potje stripbiljart al zijn kleren was verloren. Carrie Royale was naar eigen zeggen ook een van de aanwezigen en zegt de onderbroek die hij had uitgedaan al die jaren te hebben bewaard. Ze veilt ook de jurk en badkleding die ze die avond zelf droeg. Lees ook: Minimens onderweg: Chrissy Teigen na miskraam weer zwanger Royale veilt Harry's ondergoed om hem te herinneren aan zijn 'leuke' kant. 'De kant die hij door zijn huwelijk met Meghan onder controle moet houden.' Vorig jaar grapte de prins zelf over de uitgelekte foto in de podcast Armchair Expert. Harry zei toen dat hij blij was dat hij niet 'strippend of naakt' door de straten van Las Vegas had gerend.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen