Dave & Donny Roelvink over moeilijke tijd in &C’s augustusnummer: ‘Ik wilde hem laten voelen wat hij aanrichtte’

Entertainment

Dave & Donny Roelvink over moeilijke tijd in &C’s augustusnummer: ‘Ik wilde hem laten voelen wat hij aanrichtte’

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

9 juli 2024 om 06:00

Gepubliceerd op

9 juli 2024 om 06:00

Of Dave en Donny Roelvink nog iets op te biechten hebben? In het augustusnummer van &C vragen we ze - letterlijk - het hemd van het lijf. Van het overwinnen van een verslaving tot een bekering tot de Islam. Ook lees je hoe Chantal Janzen al vaker iemands vertrouwenspersoon werd en biechten vijf mensen (anoniem) hun allergrootste geheim op.

Chantal Janzen is een geheimenkluis. Vertel haar iets, en het komt er nooit meer uit. Toch gaat het soms bijna mis. Toen ze wist dat Marieke Elsinga zwanger was bijvoorbeeld, maar de rest van de wereld nog niet... Ze had een lief rompertje gekocht om tijdens een gezamenlijke opnamedag te geven, wilde op de deur kloppen, maar toen... "zwaaide de deur ineens open. Sinds dat moment kan ik meedoen aan het WK Snelvouwen/Origami, want ik heb het witte pakje pijlsnel gevouwen tot een groot wit servet of zakdoek."

Dave en Donny Roelvink hebben het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Dave kampte met een verslaving, die hij uiteindelijk overwonnen heeft, ‘Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om weer de kliniek in te gaan’. Donny kreeg te maken met een kankerdiagnose. ‘Ik werd meteen geopereerd en toen ik wakker werd uit die operatie was ik jarig’. In die lastige periode is hij zich steeds meer gaan interesseren voor de Islam. ‘Bidden voelde als een laatste redmiddel’. Al deze gebeurtenissen hebben echter niet alleen maar negatieve kanten: ‘Het heeft ons als broers juist dicht bij elkaar gebracht’. 

Ook spreken we pornoactrice Romy Indy, die zelfs werkt als ze ongesteld is. En biechten vijf mensen (anoniem) hun allergrootste geheim op. Zoals Elyana, die liever nooit moeder was geworden. Nog meer (grote) geheimen lezen? Dat kan nu in &C’s nieuwste augustusnummer.

Shop hier &C's augustusnummer 'Grote geheimen'!

Losse edities #8 'Grote geheimen'
7 ,45

&C the magazine editie 8 is vanaf 10 juli verkrijgbaar in de winkels en via shop.andc.tv, abonnees ontvangen de editie op 9 juli.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.