Brand je vingers niet: &C’s nieuwste Zomerboek ligt in de winkels!

Entertainment

Brand je vingers niet: &C’s nieuwste Zomerboek ligt in de winkels!

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 06:00

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 06:00

Het is zomer! Voor de een is dat het moment waar ze het hele jaar naar uitkijken en voor de ander is dat in een woord samengevat: kut. Waar jij ook bij hoort, het &C Zomerboek is er voor je! 

Ontspannen. Dat is wat vakantie voor Chantal Janzen moet zijn. ‘Ik hou nog steeds van drukte, hoor, maar die heb ik in mijn dagelijkse leven in Amsterdam al genoeg. Dus op vakantie gaan we voor rust. Ik kan zo ontzettend genieten van de weken die we echt samen doorbrengen, met z’n zevenen, zonder de afleidingen van ons dagelijkse leven. Gewoon, in dat dorpje waar niks is, behalve dat gevoel, dat speciale, melancholieke, lieve, fijne, bijzondere gevoel dat je nu eenmaal op een bepaalde vakantiebestemming hebt.’

Gwen van Poorten heeft een heftig jaar achter de rug: ‘Dat ik me in één jaar tijd zou verloven, mijn verloving zou verbreken, in een ander huis zou gaan wonen en al mijn spullen kwijt zou raken, dat had ik nooit verwacht.’ Gelukkig was er naast alle ellende ook ruimte voor bijzondere dingen: ‘Ik woon nu in mijn droomhuis, mijn werkende leven gaat superlekker en het gekste: uit onverwachte hoek kwam liefde.’ 

We spreken vakantiegangers die - overduidelijk - een  favoriete bestemming hebben. Zoals Thea en Rinus, die maar liefst vijfenvijftig keer naar hetzelfde hotel in Spanje zijn geweest. Ook vertelt Geraldine Kemper hoe ze slachtoffer werd van identiteitsfraude en lees je hoe Nadia door haar vader werd verkocht als een stuk vee.

Shop &C's Zomerboek nu hier!

&C’s Zomerboek is vanaf 11 juni verkrijgbaar in de winkels en via shop.andc.tv.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.