&C kijkt B&B Vol Liefde: de hoogtepunten van week 6

Entertainment

&C kijkt B&B Vol Liefde: de hoogtepunten van week 6

Stephanie Brandes
Door

Stephanie Brandes

Gepubliceerd op

21 augustus 2022 om 21:00

Gepubliceerd op

21 augustus 2022 om 21:00

Het was het hoogtepunt van onze zomer vorig jaar: B&B Vol Liefde. Hoe denderend is seizoen twee? &C kijkt elke aflevering met je mee. Week 6 zit erop, dit heb je gemist.

Aflevering 26 Richard en Simone spelen een Titanic-scène na met hond Pip, Tjerk maakt op Madeira de outfit van Ben belachelijk, Denise en Ben hebben in Spanje een hele ongemakkelijke interactie en Franse Hans krijgt een rouwdouwer op bezoek. Aflevering 27 Marian wordt niet gelukkig van Martijns aanrakingen, Franse Hans vindt dat je fysieke aantrekkingskracht moet hebben, Denise krijgt Sven op bezoek en moet nu haar aandacht over drie mannen verdelen en Ted zoekt haar heil bij een muur met dode mannen. Aflevering 28 Nieuwkomer Marion mag van Franse Hans vertrekken, Natasja houdt een functioneringsgesprek met Jan, Martijn wil zijn liefde voor Fenna graag met iedereen delen en Denise houdt niet van dominante mannen. Aflevering 29 Dave twijfelt aan z'n gevoelens voor Denise, Hans en Denise spelen in Italië hotelletje, de Oostenrijkse lucht is volgens Astrid geklaard, maar dat gaat wel ten koste van Ruud en Natasja raakt in Frankrijk bijzonder geïrriteerd. Aflevering 30 Richard in Portugal krijgt Cindy (of Sandy) op bezoek, Natasja wordt boos op Jan, #harmjanisjamjam krijgt liefdesadvies van Ruud en Hans in Italië blijkt te kunnen zingen in een kerk. De allerlaatste week start morgen, tot dan!  B&B Vol Liefde is van ma t/m vr te zien op RTL4 om 20.30 uur. 

delen
Stephanie Brandes

Stephanie Brandes (1985) is Managing Editor Premium Content bij &C en kijkt zoveel series, dat ze in haar eentje een bingebijbel kan schrijven. Pleurt verder overal knoflook in, wordt agressief als iemand op haar flexplek zit en heeft een blinde kat die vis schooit op de Dappermarkt.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen