Vieren als een VIP: zo boek je een onvergetelijk verblijf tijdens Pride Amsterdam

Entertainment

Vieren als een VIP: zo boek je een onvergetelijk verblijf tijdens Pride Amsterdam

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

26 juli 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

26 juli 2022 om 18:00

Augustus staat wereldwijd bekend als Pride Month, waarin gevierd wordt dat je mag zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Amsterdam kan daar, met negen dagen uitbundig feestvieren, góed over meepraten. En jij ook trouwens, als VIP (op het vipdeck) en als vorst (in je hotel) in het slotweekend van 5 op 6 augustus.

Want oi oi oi, wat hebben we een parel van een ervaring voor je tijdens Pride Amsterdam - maar daarover later meer, want er is meer te beleven en vooral te bereízen, buiten de ring.  Gastvrije en inclusieve reiservaring En wel in hotels met een Proud Certificate. Die zijn, leuk dat je het vraagt, onderdeel van het Travel Proud-programma van Booking.com, die hun accommodatiepartners helpen LHBTIQ+-reizigers een écht gastvrije en inclusieve reiservaring te geven. Nu horen we je denken: is dat dan nodig? Het antwoord is - helaas - ja. Veel LHBTIQ+-reizigers (76%) hebben ongastvrije en ongemakkelijke ervaringen gehad tijdens het reizen, en 65% van hen moet rekening houden met hun welzijn en veiligheid als LHBTIQ+-reiziger. * Inclusieve reiservaringen wereldwijd Shocking, toch? Dat vond Booking.com nou ook. Het bedrijf is een echte voorstander van de LHBTIQ+ gemeenschap en dit jaar trotse hoofdsponsor van de Pride Amsterdam. Met het Travel Proud-programma van Booking.com worden accommodaties wereldwijd aangemoedigd zich in te zetten voor diversiteit en inclusiviteit.

Zo ondersteunt het programma onder meer horecaprofessionals bij het vinden van de juiste toon in elke interactie en stelt het hen uiteindelijk in staat om LHBTIQ+-reizigers te helpen een echt gastvrije en inclusieve reiservaring te hebben. En dat loont, want het platform heeft inmiddels al meer dan 10.000 Proud Certified-accommodaties in 95 landen en gebieden, waaronder 450 in Nederland. Onvergetelijk en betekenisvol Benieuwd welke hotels er wereldwijd allemaal een Proud Certificate hebben? Snappen we. Je vindt ze natuurlijk in de stad van de liefde Parijs, maar ook is de keuze reuze in Berlijn, New York en het Schotse Edinburgh. Zoek je het liever dichterbij huis? Vier Amsterdam Pride 2022 dan op een onvergetelijke en betekenisvolle manier via onderstaande actie. Met je cocktail en je feestjurk. Want dat kán dus gewoon. Pride als VIP en vorst Ja, hier is-ie dan hoor. De kers, het neusje, het beste van het beste, oftewel: De Ultimate Pride Amsterdam Experience van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 7 augustus, voor een totaalbedrag van slechts €20,22. Ja, laat dat maar even op je inwerken.

Deze experience is vanaf 1 augustus om 10.00 uur exclusief te boeken via Booking.com, onder het motto: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Er kan er maar één de winnaar zijn (en diegene mag iemand meenemen), dus wees er snel bij die 1 augustus. Een ding is in ieder geval zeker, dit arrangement heeft het állemaal. Wat precies? Wel, dit:

  • Twee nachten in het Sofitel Legend The Grand Amsterdam, in een kamer die speciaal voor Pride Amsterdam gecreëerd is om de diversiteit van de LHBTIQ+-gemeenschap te weerspiegelen. Inspiratiebron? De regenboog natuurlijk.

  • Welkomstcocktails met het drag-icoon Envy Peru.

  • Een unieke culinaire ervaring op 5 augustus bij het altijd populaire Eetcafé Wijmpje Beukers van LHBTIQ+-eigenaren, inclusief een persoonlijk welkom van een van de medeoprichters.

  • Exclusieve toegang tot het VIP-deck voor de grachtenparade op 6 augustus.

Pride Amsterdam publiek tribune

Geloof ons, deze experience wil je niet missen. Al helemaal niet als we je eraan herinneren dat-ie €20,22 kost. Daarom klaarzitten maar, aanstaande maandag om 10.00 uur via deze link. * Op basis van nieuw onderzoek, uitgevoerd onder LHBTIQ+-reizigers in 25 landen wereldwijd. Dit is een samenwerking met Booking.com.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Themagerelateerde producten

Alles om te flirten