Tatta gemist? Dan ben je blij met deze Mocro Maffia-film die binnenkort uitkomt

Entertainment

Tatta gemist? Dan ben je blij met deze Mocro Maffia-film die binnenkort uitkomt

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 februari 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Gepubliceerd op

23 februari 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Blijf jij ook maar je Videoland-pagina verversen in de hoop dat daar opeens een nieuw Mocro Maffia-seizoen op verschijnt? Same. Gelukkig wordt het lange wachten nu beloond: vanaf vrijdag 28 april is de korte film Mocro Maffia: Tatta op het streamingplatform te zien.

Nog niet het nieuwe seizoen dus, maar deze film is wel een aanloop naar het vijfde deel van de bloedstollende serie. Het focust zich op - je raadt 't al - het personage Tatta, gespeeld door Robert de Hoog. Nadat Tatta in het laatste seizoen een heftige aanvaring had met Paus (Achmed Akkabi) en vervolgens een mislukte poging deed om Paus' zus Samira (Zineb Fallouk), wil de man namelijk zo snel en zo ver mogelijk gevlucht met zijn vrouw en kinderen. En Paus is niet de enige die achter hem aan zit. Na het vermoorden van zijn oom Cobus is Tatta namelijk ook een vijand voor zijn eigen familie geworden. Nog voordat hij kan vluchten plegen zij een aanslag op hem, waarbij alles - inclusief zijn geld - in vlammen op gaat. Lees ook: New podcast in town: Carice van Houten en Halina Reijn beginnen samen podcast Er zit nog maar één ding op: Paus rippen, die altijd als een broer voor hem was. Vlak voordat Paus Tatta buiten spel zette, was hij namelijk bezig met een lading van 2.000 kilo cocaïne binnenhalen in de haven van Antwerpen. En Tatta weet precies hoe die operatie in elkaar zit. Omdat hij in z'n eentje niet zo veel kans maakt, schakelt hij de hulp van zijn broer Otto (Mads Wittermans) in, die in een Hongaarse gevangenis zit. Als het hem lukt zijn broer vrij te krijgen, belandt het duo daar direct in een nieuw wespennest dat hem verder weg van zijn doel brengt dan ooit. De vraag is natuurlijk: lukt het Tatta alsnog om wraak te nemen op Paus, of loopt het slechter af voor hem? 28 april dus. Zin in.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen