Robbert Rodenburg kondigt nieuw seizoen Open Kaart én deze drie gasten aan

Entertainment

Robbert Rodenburg kondigt nieuw seizoen Open Kaart én deze drie gasten aan

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 mei 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Kwadwo Amfo

Gepubliceerd op

21 mei 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Kwadwo Amfo

In andere woorden: goed nieuws op de dinsdagmiddag.

In YouTube-format Open Kaart gaat presentator Robbert Rodenburg het gesprek aan met bekende Nederlanders, zoals Monica Geuze, Jaimie Vaes, Jutta Leerdam of onze eigen Chantal. Door Robberts persoonlijke vragen rolt er vaak een mooi, kwetsbaar en soms zelfs emotioneel gesprek uit, wat hem in 2022 nog een Televizier Ster Online Videoserie opleverde. En dus ons als trouwe fans. Lees ook: Robbert Rodenburg over kinderwens: 'Ik heb in mijn telefoon een lijst met namen'

Het is even stil geweest op zijn YouTube, maar de presentator is terug. Met een kersvers seizoen en kersverse gasten, waar hij er alvast drie van bekend maakt. Aan LINDA.meiden vertelde hij dat in de eerste aflevering content creator Kalvijn te zien zal zijn. Ook influencer Zaar Goedemans en Leontine Ruiters worden geïnterviewd dit seizoen. Wanneer die te zien zullen zijn? De eerste aflevering is aanstaande donderdag, 23 mei, om 16.00 te zien.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen