Retedruk werkleven? Gwyneth Paltrows ochtendroutine past er vast nog wel bij

Entertainment

Retedruk werkleven? Gwyneth Paltrows ochtendroutine past er vast nog wel bij

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

De afgelopen dagen is er veel te doen om de zogeheten daily wellness routine van Gwyneth Paltrow, die ze deelt in de podcast Dear Media. Dat snappen wij niet zo. Is toch prima te doen?

We schrijven 'm even voor je uit. 1. Niet eten. Gewoon niet. Of nou ja, tot 12 uur 's middags niet. Je doet het met je avondeten van de dag ervoor en een paar happen lucht. Very budget proof of you, Gwyneth. 2. Een uur bewegen. Vaak in de vorm van een wandeling, pilates of een 'Tracy Anderson'. Vertaling: een fitnessroutine opgezet door fitnessgoeroe en eigenaresse van een knaller van een sixpack Tracy Anderson. De calorieën die je allemaal niet in je mond hebt gestopt er dus 'lekker' af trainen. 3. Tijd voor dry brushing. Weer een vertaling nodig: je hele lichaam borstelen, waarmee je je huid een boost zou geven. Eigenlijk een beetje zoals je bij een paard doet, maar dan bij jezelf. 4. Tussendoor iets om je bloedsuiker op peil te houden, een koffie bijvoorbeeld. Doe eens gek. 5. De infrarood sauna in voor een halfuur. Want die heb je gewoon thuis. 6. Lunchtijd. Het moment om eens flink te bunkeren. Gwyneth neemt het er flink van en gaat voor bone broth, een drinkklare bouillon van botten. Kan ze toch weer twee weken op Tracy Andersonnen. 7. Wat avondeten betreft houdt ze zich aan het paleo dieet, waarbij je vooral vlees, vis, groente, fruit en noten eet. In Gwyneths geval: vooral veel groenten. Detox is life. Zoals we al zeiden: prima te doen.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen