Love is in the air: dit weten we over de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Entertainment

Love is in the air: dit weten we over de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 12:00

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 12:00

Peter Gillis is weer gelukkig in de liefde. Hoewel het een tijdje stil was rondom Peter - terwijl we op onze socials allemaal getuige waren van Nicol Kremers drukke leven - schreeuwt Gillis zijn blijdschap nu nog net niet van de daken. Zeg, wat weten we eigenlijk over Wendy van Hout, de dame die het gebroken hart van de SBS 6-ster wist te veroveren?

1. De ontmoeting De twee leerden elkaar kennen als volgt: na de breuk met Nicol kwam Peter op zijn eigen vakantiepark, Oostappen Groep Vakantieparken, Wendy tegen op een terras. Er was direct een klik: 'Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd,' vertelt Wendy aan Privé. Zo delen ze meerdere interesses, dezelfde humor én zijn ze beiden familiemensen. 'Peter is enorm zorgzaam, dat merkte ik toen al.'

2. Achtergrond en gezinsleven De brunette is geboren en getogen in Eindhoven en heeft uit eerdere relaties vijf kinderen, variërend van vier tot negentien jaar. Hoewel haar twee oudsten in Frankrijk wonen, bezoeken ze haar regelmatig in Nederland. Met haar drie jongste kinderen van elf, negen en vier heeft ze een vrije omgangsregeling.

Lees ook: Nog effe: Glennis Grace bijna klaar met taakstraf

3. Carrièrekeuzes Wendy groeide op in een kermisfamilie en reisde vroeger vaak met hen mee. In 2010 begon ze haar eigen accessoire- en tassenhandel. Dit vormde het begin van twee kledingwinkels, maar helaas gingen deze allebei failliet. Even later begon Wendy met een opleiding tatoeëren. Kort daarna opende ze haar eigen tattooshop. De liefde voor kleding is er echter nooit weggegaan, want twee jaren later richtte ze een webshop op om kleding te verkopen. Geheel onbekend voor de camera's is Wendy overigens niet, aangezien ze door roddelblogster Yvonne Coldeweijer werd gespot in deze videoclip:

Gerard Palts - Jij Bent Een Golddigger

Gerard Palts - Jij Bent Een Golddigger

3. Cirkeltje rond Dat we in een kleine wereld leven blijkt maar weer, want zowel Wendy als Peter hebben exen die exen ook weer van elkaar zijn. Zit zo: de ex van Wendy is kapper Mike Maaskant en hij is dan toevallig weer de ex van Nicol. Wendy zegt hierover in Privé: 'Mike is mijn ex, hij heeft een kapperszaak in Schoonhoven. Hij heeft Nicol via TikTok leren kennen. Hij zei dat hij Nicols eerste vriend was sinds de scheiding van Peter. Dat was al vrij snel na alles.' Peter liet er nog het volgende over los: 'Nicol heeft gewoon drie weken bij hem gewoond. Geslapen op een luchtbed in zijn kapperszaak. In de periode dat ik Wendy leerde kennen, begon ze er een keer over. 'Weet je wel wie ik ben? De ex van de kapper.' Ik wist dat allemaal niet. Begreep het ook helemaal niet. Later ging er een belletje rinkelen toen ze vertelde dat Nicol een poosje bij haar ex-vriend heeft gewoond.' Één ding is zeker: Peter en Mike hebben wel een type.

Lees ook: Of Kim Kardashian nog in liefde gelooft? Dit zegt ze er zelf over

4. Meer van haar Volgens Peter hebben we absoluut het laatste van Wendy nog niet gezien. Zo zal ze ook te volgen zijn in het tiende seizoen van de SBS-show Massa is Kassa. De twee lieten weten op 'niet al te lange termijn' samen te willen wonen in Peters nieuwe villa in Neerpelt. 'Wat goed zit gaat snel. Wendy is al helemaal onderdeel van de familie,' aldus Peter.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen