Klaar met And Just Like That? Deze 5 series zijn net zo leuk

Entertainment

Klaar met And Just Like That? Deze 5 series zijn net zo leuk

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

8 september 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld The District

Gepubliceerd op

8 september 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld The District

Het tweede seizoen van And Just Like That is tot een eind gekomen. Zoals altijd laat het volgende seizoen voorlopig nog even op zich wachten. Daarom tippen we vijf series die minstens zo leuk zijn.

Glamorous - Netflix We schreven er al eens eerder over, maar we tippen 'm nog maar een keer: Glamorous met Kim Cattrall in de hoofdrol. Een betere SATC-vibe kun je haast niet krijgen. De serie gaat over Marco Mejia (Miss Benny) die gaat werken voor cosmetica koningin Madolyn Addison (Kim Cattrall). Grappig, vrolijk, inclusief en vooral een dikke aanrader.

Trailer - Glamorous

Trailer - Glamorous

The Bold Type - Videoland Nog zo'n heerlijke vriendinnenserie die zich afspeelt in New York is The Bold Type. De serie draait om drie jongen vrouwen die werken bij het modetijdschrift Scarlet, terwijl ze de hectiek van werk, vriendschap, liefde en het volwassen worden trotseren.

Trailer - The Bold Type

Trailer - The Bold Type

Lees ook: Dol op B&B Vol Liefde? Dan vind je deze 5 programma's waarschijnlijk ook leuk

Emily in Paris - Netflix Darren Star is de maker van Sex and the City en laat hem nou ook net de maker zijn van Emily in Paris. Voor wie de serie (hoe dan?!) nog niet kent: Emily in Paris gaat over de Amerikaanse Emily Cooper die gaat werken bij Savoir, een luxe marketingbureau in Parijs. De drie seizoenen - met een vierde in de maak - volgen haar avonturen in de Franse hoofdstad terwijl ze struggelt met alle cultuurverschillen.

Trailer - Emily in Paris

Trailer - Emily in Paris

Lees ook: Yes! Er komt een derde seizoen van And Just Like That

Uncoupled - Netflix Uncoupled draait om het leven van Michael Lawson (Neil Patrick Harris), een succesvolle makelaar in New York. Als zijn lover Colin (Tuc Watkins) plotseling zijn biezen pakt, laat hij Michael alleen achter. Van de ene op de andere dag is Michael zijn grote liefde kwijt en is hij plotseling een single man in New York. Net als Carrie Bradshaw gaat hij op zoek naar de ware in The Big Apple.

Trailer - Uncoupled

Trailer - Uncoupled

Sex and the City - HBO Wat je ook gewoon kunt doen is alle Sex and the City-seizoenen plus de films opnieuw bingen. Vergeet de prequel The Carrie Diaries (op Apple TV) en And Just Like That… The Documentary (op HBO) niet. Tegen de tijd dat je klaar bent, staat dat nieuwe seizoen vast alweer online.

Trailer - Sex and the City

Trailer - Sex and the City

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen