Helemaal bij met You seizoen 4? Volgens deze fantheorie is Love Quinn nog in leven

Entertainment

Helemaal bij met You seizoen 4? Volgens deze fantheorie is Love Quinn nog in leven

Carmen Felix
Door

Carmen Felix

Gepubliceerd op

19 februari 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

19 februari 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Allereerst: er is geen sprake van een guilty pleasure want we voelen ons niet schuldig. We zijn nou eenmaal een sukkel voor Penn Badgely als stalkende moordenaar Joe Goldberg met dat verschrikkelijke petje van 'm. Wij houden van de serie You. Maar we moeten het wel even hebben over een mysterieuze fantheorie dat z'n laatste slachtoffer en grote liefde, Love Quinn, misschien toch niet zo dood is als we dachten aan het einde van seizoen drie...

Seizoen vier, of in elk geval het eerste gedeelte van het vierde seizoen, staat sinds een week op Netflix en wordt uiteraard gulzig geconsumeerd door openlijke fans en geheime liefhebbers. In de trailer was al te zien dat Love Quinn (gespeeld door Victoria Pedretti) weer even terug is, maar de suggestie wordt gewekt dat dit een gevalletje flashback of ijlen is. 

Uiteraard zijn er op TikTok en andere hoekjes van het internet megafans die in elke still van de show aanwijzingen zien voor de wildste theorieën. Onder andere de theorie dat Love Quinn niet is gestorven aan het einde van seizoen 3 maar nu terug is om zich te wreken op Joe Goldberg. Waar ze dat op baseren op TikTok? Een bruin plukje haar dat meer op een boomblaadje lijkt, ergens in de rechterhoek van het scherm.

Geen idee meer wat er aan het eind van seizoen drie ook alweer gebeurde? Nou, Love bleek uiteraard even gek als Joe: ze biechtte op dat ze haar eerste echtgenoot had vermoord. Probeerde Joe ook te vermoorden met gif maar hij had dit al verwacht en droeg het tegengif bij zich en vermoordde op zijn beurt Love. We gaan er vanuit (gevalletje offscreen sterven) dat zij de pijp uit gaat. Maar jeetje, weet je het ooit écht met deze serie? Zin om je helemaal te verliezen in fantheorieen? Je kan je lol op!

delen
Carmen Felix

Carmen Felix (37) is freelancejournalist, fervent twitteraar en schreef het boek Je kunt het ook nooit goed doen. Ze is onlangs moeder geworden van dochter Vesper. Elke maand schrijft ze een column voor &C Magazine.

Meer van deze auteur