Halleluja, we zijn niet de enige: Art Rooijakkers vertoont OCD-achtige trekjes in Robinson-aflevering

Entertainment

Halleluja, we zijn niet de enige: Art Rooijakkers vertoont OCD-achtige trekjes in Robinson-aflevering

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 september 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

11 september 2023 om 10:00

Een grote productie als Expeditie Robinson is gebaat bij mensen met oog voor detail. Er kan immers van alles fout gaan. Nee, je hebt mensen nodig die alles zien. Art Rooijakkers is zo iemand, zo bleek in de aflevering van gisteravond.

Dat kwam tot uiting tijdens de spannende eilandraad, waar het rode kamp een teamlid weg moest stemmen. Zoals altijd schreven de expeditieleden elk een naam op een perkamentachtig stuk papier en deden die in de grote urn (iets anders kunnen we er niet van maken), waarna Art en Nicolette de namen een voor een voorlazen.

Een essentiële stap voordat die namen verkondigd kunnen worden: de deksel van de urn afhalen. Die belangrijke taak was voor Nicolette, alleen voerde zij 'm niet naar behoren uit. Of tenminste, naar Arts behoren.

Lees ook: Eb en vloed voor beginners: gewoon, voor als je ooit nog aan Expeditie Robinson mee wil doen

'Hállo Nicolette, dat ding moet recht. Niet bijna recht. Kaarsrecht!!' We horen het het stemmetje in zijn hoofd zo roepen. Met succes, want hij handelt er nog naar ook. En dat begrijpen we volkomen. Boodschappen moeten gespiegeld in de kast staan, afstandsbedieningen moeten parallel aan de rand van de tafel liggen en deksels van urnen moeten gewoon recht liggen. Art, you are not alone.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen