Dit is waarom je nooit meer hetzelfde naar Friends en New Girl kan kijken

Entertainment

Dit is waarom je nooit meer hetzelfde naar Friends en New Girl kan kijken

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

1 maart 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

1 maart 2023 om 17:00

Twee parels van een serie als je het ons vraagt. Toch blijken ze meer gemeen te hebben dan je dacht, wat zomaar eens je hele kijk op de sitcoms zou kunnen veranderen. Onze welgemeende excuses.

Volgens onderstaande TikTok lijken de series, naast hun enorme populariteit en hilarische personages, namelijk in nog veel meer opzichten op elkaar. Luister en huiver.

Lees ook: Prins Harry paddo's voeren zoals in zijn boek staat? Nooit gebeurd, zegt Courteney Cox Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen er dus niet onderuit. Het is zo klaar als een klontje: de twee series lijken te veel op elkaar om van toeval te kunnen spreken. En aangezien de eerste aflevering van Friends zo'n vijftien jaar voor die van New Girl werd uitgezonden, kan er enkel sprake zijn van eenzijdige diefstal. Of laten we 't aardiger formuleren: knip- en plakwerk. Al proberen wij deze kennis de volgende keer dat we New Girl weer eens opnieuw kijken met man en macht uit ons hoofd te zetten, dat snap jij ook.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen