72-jarige Dr. Phil nog lang niet klaar met televisie, maar keert 'op grotere manier' terug

Entertainment

72-jarige Dr. Phil nog lang niet klaar met televisie, maar keert 'op grotere manier' terug

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 februari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

2 februari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Phil McGraw, bekend van zijn programma Dr. Phil, stopt niet met televisiewerk. Dat vertelde de 72-jarige presentator aan Entertainment Tonight (ET), nadat bekend was geworden dat hij later dit jaar na 21 seizoenen met zijn dagelijkse talkshow Dr. Phil stopt. McGraw verwacht in januari 2024 'op een echt grote manier' terug te keren.

'Vergis je niet, ik stop niet met televisie. Ik stop met het maken van dagelijkse televisie,' stelde de presentator. McGraw wil primetime televisie gaan maken die iets bijdraagt, vertelde hij. 'Ik wilde een groter publiek, een groter speelveld, een groter platform dan overdag mogelijk is.' Lees ook: Dr. Phil stopt na 21 jaar: dit waren zijn 5 meest krankzinnige gasten ooit Wat zijn terugkeer precies gaat inhouden, kan McGraw nog niet zeggen. Wel zei hij over zijn nieuwe project: 'Mijn inzet om mensen te helpen te doen wat ze moeten doen in hun leven, te leren wat ze nodig hebben in hun leven en hen van dienst te zijn, dat is waar ik me op ga richten. Ik ga geen politieke show doen. Het wordt Dr. Phil.' Geweldige ervaring De laatste aflevering van Dr. Phil, waarin McGraw als psycholoog in gesprek gaat met zijn gasten, wordt volgens Amerikaanse media in het voorjaar uitgezonden. De show was in 2002 voor het eerst te zien. 'Het is een geweldige, geweldige ervaring geweest. We gaan het missen,' zei de televisiepersoonlijkheid daarover. Vorig jaar verschenen verhalen over de 'ongezonde werksfeer' die er bij het dagelijkse televisieprogramma zou hangen. Destijds ontkende Dr. Phil die geruchten met klem. 'Deze aantijgingen zijn vals en puur en alleen gebruikt om een sensatiestuk te schrijven,' liet zijn advocaat weten.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen