Monique en haar gezin zijn al 12x bij Preston Palace geweest: 'Mijn ouders gaan meer dan tien keer per jaar'

Entertainment

Monique en haar gezin zijn al 12x bij Preston Palace geweest: 'Mijn ouders gaan meer dan tien keer per jaar'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 juli 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

interviews Ilse Derix en Laudonne Roos

Gepubliceerd op

7 juli 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

interviews Ilse Derix en Laudonne Roos

Al 55 keer naar je favoriete hotel geweest, of twee keer per jaar naar het vertrouwde resort: je kunt wel stellen dat sommige vakantiegangers een favoriete bestemming hebben. Monique Hensen en haar man Bas zijn gek op hun vakanties in het all-in-familyresort Preston Palace in hartje Twente. Zelfs na de twaalfde keer zijn ze nog niet uitgekeken.

Monique (35): 'Het begon allemaal bij mijn ouders. Zij gaan meer dan tien keer per jaar naar Preston Palace. Vijf jaar geleden namen zij mij, mijn man Bas en onze kinderen Tygo en Sem voor het eerst mee. Wij waren inmiddels behoorlijk nieuwsgierig geworden naar wat mijn ouders nou zo leuk vonden aan deze plek. Eenmaal aangekomen keken we onze ogen uit: van de kidsclub tot de kermis, overal was wel wat leuks te doen.

Inmiddels is het ook voor ons gezin een vast uitje geworden. Met mijn ouders boeken we elk jaar samen een weekend Preston Palace. Ik vind het de ideale vakantie, want alles zit onder één dak. De kinderen kunnen hun eigen gang gaan, er is van alles te doen: bowlen, klimmen in de indoorspeeltuin, zwemmen in het grote bad met de glijbaan. Je hoeft helemaal nergens over na te denken, wij zitten rustig op het terras aan een wijntje.

Lees ook: Vast stekkie: Thea en Rinus (81) bezochten 55 keer hun favoriete hotel aan de Costa Brava

Als kers op de taart mochten we in 2022 de Monkey Rush-waterglijbaan openen. We hadden meegedaan met een winactie en werden uitgekozen. Onze Sem mocht als eerste van de glijbaan, daar kreeg hij een oorkonde voor, superleuk. De kinderen vonden het geweldig.

Naast de familievakantie gaan we één keer per jaar met de vriendengroep op pad. Dat is heel anders dan met de kinderen. Dan kunnen we even ontspannen in de sauna en een potje poolen. En vooral: 's avonds uitgebreid eten en lang natafelen. Dat is echt genieten.'

Benieuwd naar de verhalen van de andere mensen met een favoriete vakantiebestemming? Je leest ze in &C's Zomerboek dat nu in de winkels ligt, of haal de editie vast hier:

Scoor &C's Zomerboek nu hier!

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Entertainment

Meer van deze auteur